Haberler

Sapanca Uzunkum Yürüyüş Yoluna Mazgal Düzenlemesi

Sapanca Belediyesi Uzunkum Yürüyüş Yolu’nda, yağmur sularının bertaraf edilmesi için on ayrı noktada, yağmur sularının etkisiz hale getirilmesi için mazgallar monte takıldı.

Sapanca Belediyesi Uzunkum Yürüyüş Yolu'nda, yağmur sularının bertaraf edilmesi için on ayrı noktada, yağmur sularının etkisiz hale getirilmesi için mazgallar monte takıldı.

Sapanca halkı ve ilçeye misafir gelenlerin yoğun olarak kullandığı Sapanca Uzunkum Yürüyüş Yolu'nda, yağışlı havalarda olumsuzluk yaşanmaması adına mazgal çalışması yapıldı. Beleldiye yetkilileri, Fen İşleri, Teknik İşler ve Temizlik İşleri müdürlükleri tarafından yolun sık sık kontrol edilerek, vatandaşa daha temiz ve düzenli bir yürüyüş ve bisiklet parkuru sunulmasına özen gösterdiklerini ifade ettiler.

Öte yandan Kurtköy'de bulunan Sapanca Kurtköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin dış cepheside Sapanca Belediyesi ekipleri tarafından elden geçirildi. Çalışma hakkında bilgi veren Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, "Okul dış cephesinin tamamen boyayıp, okulun yeni eğitim yılına hazır olmasını sağlayarak eğitime katkı vermeye çalışıyoruz. Tüm ilçe düzeyinde okullara katkıda bulunmayı sürdüreceğiz. Geleceğimiz eğitimli gençlerimizindir. Onların tam anlamıyla modern eğitim binalarında eğitimlerini sürdürmeleri, şahsım ve belediyemiz için motivasyon kaynağıdır. Okullarımıza katkılarımız büyük sürprizler düzeyinde sürdürülecektir" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sapanca Belediyesi Kurtköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title