Haberler

Sapanca ile Kırkpınar arasında 5 KM Yolu Çalışmaları Başladı

Güncelleme:

Sapanca ile Kırkpınar arasında 5 kilometre boyunca kesintisiz bir yürüyüş ve bisiklet sporu için adeta parkur oluşturan Sapanca Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle ilgili güzergahta ağaçlandırma çalışmalarını başlattı.

Genişletme çalışmalarının tamamlandığı güzergahın ilgili kesimlerinde hemen ağaçlandırma çalışmalarına başlayan Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 5 kilometre boyunca yürüyüş ve bisiklet yolunun her iki tarafını da uygun bitkilerle donatacaklar.

Sapanca'dan Kırkpınar Soğuksu Mahallesi'ne kadar oluşturacakları hatla, Sapanca İlçesi için adeta yeni bir yaşam alanı ortaya çıkaracaklarını ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ilçe sakinlerinin kesintisiz bir şekilde 5 kilometre boyunca yeni bir spor alanına da kavuşturulduğunu açıkladı. Sapanca' nın marka olması yönünde böyle rekreatif alanları oluşturmanın da çok önemli olduğunu ve ilçe ziyaretçileri ile Sapanca halkı için yeni bir imkanı hayata geçirdiklerini vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sapanca Belediyesi Kırkpınar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title