Haberler

Sapanca'dan Kısa Kısa

Amatör Küme takımlarından Sapanca Akademispor, Pazarköy Eğitimspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Amatör Küme takımlarından Sapanca Akademispor, Pazarköy Eğitimspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Geçen hafta Alaağaçspor ile zorlu deplasmanda karşılaştıklarını, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirten teknik direktör Ufuk Yüzücü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arası öncesinde Pazarköy Eğitimspor maçını da kazanıp ikinci yarıya en iyi şekilde girmek istediklerini söyledi.

Takımın büyük bir bölümünün 19 yaş ve altı futbolculardan oluştuğuna dikkati çeken Yüzücü, şunları kaydetti:

"Gençlerden çok memnunum, performans olarak hepsi istediğim düzeyde. Bu hafta gerçekten zor olan deplasmanı olumsuz hava şartlarına rağmen iyi oyun sonucunda net bir skorla geçtik. Bizim için gerçekten iyi bir sonuç oldu. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Bu genç ekibi Süper Amatör Lig'de de oynatmak istiyoruz. Hedeflediğimiz BAL Ligi'ne çıkabilirsek, oyuncularımızın gelişimlerinin devam etmesini sağlayıp Türk futboluna kazandırmak. Bundan sonra altyapıdan gelecek oyuncular için de aynı sistemi yürüteceğiz. Bütün Sapanca halkını ilk devrenin son maçında yanımızda görmek istiyoruz."

Kırkpınarspor

Kırkpınarspor, Karaaptiler Akınspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Mehmet Uçar yönetiminde kulübün sahasında gerçekleştirilen ilk antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Yenileme çalışmalarının yanı sıra taktik ağırlıklı antrenmanda Uçar, oyuncularıyla tek tek ilgilendi.

Karaaptiler Akınspor maçı hazırlıklarını 3 antrenmanla tamamlayacaklarını belirten Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devreyi lider kapatmak istediklerini söyledi.

Liderliği korumanın liderliğe yükselmekten daha zor olduğuna dikkati çeken Uçar, "Evimizdeki maçları kazanmaya başladık, bu oldukça güzel. İnşallah bu hafta deplasmanda da kazanıp içerideki son maçta liderliğimizi devre sonuna kadar garanti altına almak istiyoruz. Çok şükür liderliği elimize aldık. Sezon başından beri istediğimiz noktadayız. Hedeflediğimiz noktalardan ilkine ulaştık fakat bundan sonrası daha zor olacak. Yukarı çıkmak tabi ki zor ama orada kalmak daha da zor. İnşallah bundan sonra daha fazla çalışıp daha fazla sorumluluk alıp liderliği sezon sonuna kadar götürmek istiyoruz." - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Pazarköy Eğitimspor Mehmet Uçar Sapanca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title