Haberler

Sapanca'da Zabıtanın Dilenci Denetimleri Sürüyor

Sapanca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, duygu sömürüsü yaparak haksız kazanç elde eden dilencilere karşı denetimleri sürüyor.

Sapanca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, duygu sömürüsü yaparak haksız kazanç elde eden dilencilere karşı denetimleri sürüyor.

Sapanca ilçesindeki ana yol, cadde, meydan ve bulvarlar ile cami çevrelerinde Sapanca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan denetimlerde; dilencilik yaparak çevreye rahatsızlık veren şahıslara yasal işlem uygulanıyor. Son yapılan denetimde özellikle Cuma günleri cami önlerinde ve ilçenin işlek caddelerinde bekleyerek vatandaşlardan para dilenen dilenciler toplandı. Zabıta Müdürlüğüne götürülerek üstlerinde bulunan paralara el konulan dilenciler hakkında Kabahatler Kanunu gereğince yasal işlem uygulandı. Belediyeler, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları tarafından ihtiyaç sahiplerine düzenli olarak yardımların yapıldığını belirten Zabıta Müdürü Aydın Yıldız, "İlçemizin cadde, sokak, market ve cami önlerinde dilenenlere karşı dikkatli olalım. Bizleri duygu sömürüsü ile taciz ederek dilenenler gerçek ihtiyaç sahibi olamaz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sapanca Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title