Haberler

Sapanca'da Tasavvuf Müziği Konseri Yapıldı

Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ nün girişimleriyle, Gülizar Tasavvuf Musikisi Topluluğu tarafından hazırlanan Tasavvuf Musikisi Konseri, Sapanca Belediyesi Avm Salonu’nda halka sunuldu.

Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü' nün girişimleriyle, Gülizar Tasavvuf Musikisi Topluluğu tarafından hazırlanan Tasavvuf Musikisi Konseri, Sapanca Belediyesi Avm Salonu'nda halka sunuldu.

Programa Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Hasan Dazkır, Sapanca Belediyesi Başkan Danışmanı Enver Kılıç ve çok sayıda izleyici katıldı. 50 yıldır bu alanda çalışmalarını sürdüren musiki üstadı ve orkestra şefi Nejat Tezcan yönetiminde Sapanca' da uzun bir aradan sonra düzenlenen tasavvuf musikisi konserinde çeşitli makamlarda ilahiler, saz üstatları eşliğinde seslendirildi. Adapazarı Belediyesi Eski Başkan Yardımcılarından Sinan Çileli eşliğinde konsere hazırlanan grup üyeleri salondakilere güzel bir Tasavvuf musikisi konseri izlettirdi. Tezcan ve Çileli, Sapanca halkını uzun bir aradan sonra tasavvuf müziğinin heyecanıyla buluşturmuş olmasından dolayı Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'e teşekkürlerini ilettiler.

Tasavvuf musikisi konserini Sapanca'da düzenlemekten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, 'İlçemizde kültürel ve eğitsel anlamda çalışmalarını sürdüren belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün girişimleriyle düzenlediğimiz Tasavvuf Musikisi Konserimizin büyük bir beğeni topladığına inanıyorum. Çeşitli makamlarda ve Esma-ül Hüsna' dan ilahilerin seslendirildiği program için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sapanca Belediyesi Aydın Yılmazer Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title