Haberler

Sapanca'da "Engelsiz Bir Dünya" Programı

Sapanca Belediyesi ve AK Parti Sapanca İlçe Kadın Kolları tarafından "Engelsiz Bir Dünya" Programı düzenlendi.

Sapanca Belediyesi ve AK Parti Sapanca İlçe Kadın Kolları tarafından "Engelsiz Bir Dünya" Programı düzenlendi.

Sapanca Belediye Düğün Salonu'ndaki programda konuşan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Şahinoğlu, engelli vatandaşların topluma ve üretime kazandırılmasının önemine değindi.

Hayatın tüm aşamasında, engelli vatandaşlarla birlik içerisinde olunması gerektiğini bildiren Şahinoğlu, şunları söyledi:

"Eğitimden teknolojiye, istihdamdan toplumsal olaylara kadar hayatın her alanında engelli kardeşlerimizle birlik olmalıyız. Daha çok duyalım, görelim, anlatalım. Birbirimizi daha çok hissedelim. Hep beraber engelsiz bir dünya için çalışırken, bizler engelleri Sapanca'mızda ve tüm çevremizde kaldırmaya başlayalım."

Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ise engelli vatandaşları sadece birgün hatırlamanın inançlara uymadığını vurguladı.

Engelliler için ilçede birçok çalışma yapıldığını, ancak bunların yeterli olmadığını belirten Yılmazer, "Bizler yürütme makamıyız. 22'inci ayımızı doldurduğumuz şu günlerde Cemil kardeşimizden ne talep geldiyse yapmaya çalıştık. Bundan sonra da ne gerekiyorsa gücümüz nispetinde yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra engelli vatandaşlardan oluşan halk oyunları ekibi gösteri sundu.

Hediye çekilişiyle sona eren programa, Kaymakam Süleyman Yıldırım,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Sapanca Engelliler Derneği Başkanı Cemil Ertuğ ile engelliler ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Sapanca Belediyesi Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title