Haberler

Sapanca Cadde ve Sokaklarında Estetik Şenlik

Güncelleme:

Sapanca Belediyesi son günlerde gerçekleştirdiği cadde ve sokaklardaki teknik çalışmalarıyla göz dolduruyor.

Teknik İşler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Yol İşleri Şefliği, çeşitli alanlarda gerçekleştirdikleri çalışmalarla adeta bazı cadde ve sokakların yeniden doğmasını sağlıyor. Eski görünümlerinden kısa sürede kurtarılarak, yapılan çalışmalarla yeni baştan halkın hizmetine sunulan yollardaki estetik şekillenmeler büyük beğeni kazanıyor.

Kırkpınar Tepebaşı Sümbük Sokak ve diğer sokaklarda gerçekleştirilen parke yol döşemelerinde, yol zemininde motif oluşturularak örülen parke taşı yollar ile bugünlerde tamamlanarak hizmete açılan Yeni Mahalle Yedigöz Caddesi, Kurtuluş Caddesi ve Biberoğlu Mevkii ile Nailiye Caddesi ve İlmiye Caddesi'ndeki asfatlama çalışmalarıyla yoğun bir hizmet ivmesi yakalayan Sapanca Belediyesi, bu caddelerdeki genişletme ve altyapı çalışmalarını, dekoratif duvarlarla bütünleştirdi.

Sapanca Belediyesi ekiplerinin fedakarca bir çalışma ritmiyle adeta estetik bir şenlik mekanı oluşturduğu cadde ve sokak çalışmalarına herkesin gıpta ile baktığını belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca İlçesi' nin son bir yılda yapılan çalışmalarla halkın nazarında hak ettiği yere geldiğini ifade ederek, ilçe genelindeki tüm çalışmalar ve diğer müdürlükler bazındaki çalışmalarla halkın büyük teveccühünü kazandığını vurguladı ve tüm belediye çalışanlarına son aylardaki büyük verimlilikleri için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sapanca Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title