Haberler

Sapanca Belediyesi Yıllardır Kürek Yarışlarını Destekliyor

Güncelleme:

Sapanca Gölü Kürek Yarışları İçin Yeni Hakem Kulesi

Sapanca Gölü Kırkpınar Parkuru' nda yıllardan beri yapılagelen kürek yarışları günlerinde, kürek yarışmaları için hakem heyetine tahsis edilen kulenin yetersizliğine Sapanca Belediyesi Teknik İşler Müdürlüğü çare buldu ve çözüm üretti.

Kırkpınar Kürek Parkuru olarak Sapanca Gölü'nde yıllardan beri Türkiye Şampiyonaları'na ev sahipliği yapan Sapanca Belediyesi, Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'in talimatlarıyla ekiplerini harekete geçerek, belediye marangozhanesinde hakem heyeti için yeni bir kuleyi Kırkpınar Parkuru' ndaki kıyıya yerleştirdi.

Sapanca adının, ülkenin birçok yöresinden takımlar ve sporcuların kürek yarışları için gelmeleriyle daha da büyüdüğünü ve Sapanca Belediyesi' nin yalnız kürek sporu değil diğer spor branşlarını da destekleriyle geliştirdiğini ve geliştirmekte olduğunu ifade eden Başkan Yılmazer, kürek yarışları için Kürek Federasyonu'yla yaptığı görüşmelerle kürek sporunun daha da yaygınlaşmasına katkı sunduklarını belirti.

Kürek yarışları sırasında hakem heyeti için daha modern ve yeterli bir kulenin yapılması için hemen harekete geçtiklerini vurgulayan Başkan Yılmazer, kürek yarışlarının Sapanca Gölü'nde yapılmaya devam etmesi konusunda belediye olarak üzerlerine düşeni daima yerine getireceklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sapanca Belediyesi Aydın Yılmazer Kırkpınar Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title