Haberler

Sapanca Belediyesi Sosyete Pazarı Açıyor

Sapanca Belediyesi sosyete pazarı açıyor.

Sapanca Belediyesi sosyete pazarı açıyor. Her Salı günü kapalı pazar yerinde hizmet verecek olan sosyete pazarında tüm marka ve ürünler vatandaşın alış verişine sunulacak.

Sapanca Belediyesi, hizmetlerine hizmet katmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana kültürel ve sosyal etkinliklere damgasını vuran Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, tekstil ve konfeksiyon ürünlerinin satılacağı sosyete pazarı'nın kapılarını Salı günleri açacaklarını söyledi. Başkan Yılmazer, halk arasındaki adıyla sosyete pazarı olarak adlandırılan tekstil, konfeksiyon ve benzeri ürünlerinin satıldığı pazarın açılması için Sapanca halkının görüşüne başvurduğunu ve destek aldığını özellikle vurguladı. Şimdilik bir yıllık sözleşme yaptıklarını belirten Başkan Yılmazer, rağbet ve ilgi görülmesi takdirde sözleşmeyi uzatacaklarını ifade ederek, Sapanca kapalı pazar alanında, haftanın değişik günlerinde farklı pazarlar kurarak, buraların daha işlevsel olarak kullanımını hedeflediklerini kaydetti.

Pazar tezgahlarının en fazla 3 metre uzunlukta olacağını ve Sapanca'lı esnafa ücretsiz olarak tahsis edileceğini sözlerine ekleyen Yılmazer, 26 Ağustos Salı günü açılacak Sosyete Pazarı'nın halka ve esnafa hayırlı olmasını temenni etti. Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, "Seçim çalışmalarımda biz halkımıza efendi olmaya değil, hizmetkarı olmaya geldik diye söz verdik. Bu sözümüzü yerine getirmek için imkanlarımız ölçüsünde var gücümüzle çalışamaya devam ediyoruz. Yaklaşık 5 aylık Belediye Başkanlığımız dönemimizde birçok etkinliğe imza attık. Hayata geçireceğimiz bazı projelerimizin de alt yapılarını hazırlıyoruz. İnşallah bu projelerle Sapancamızın önünü açacağız" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sapanca Belediyesi Aydın Yılmazer Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title