Haberler

Sapanca Belediyesi 100 Adet Konteynır Koyuyor

Güncelleme:

Sapanca Belediyesi Kentsel Dönüşüm kapsamında yapmış olduğu çalışmalara devam ediyor.

Sapanca Belediyesi Gazipaşa Mahallesi kestanelik bölgesinde yaşayan roman vatandaşlarımız için TOKİ'nin yapacağı konutlar öncesinde orada yaşayan ve evleri yıkılacak olan vatandaşlara yıkımlar öncesinde 100 adet geçici konteyner koyarak vatandaşın mağdur olmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Sapanca Belediyesi Başkan Danışmanı Enver Kılıç yapmış olduğu açıklamada;"Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Roman vatandaşlarımız için gerekli bütün çalışmaları yapıyoruz. Sapanca Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en aza indiriyoruz. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız 150 yıldır yerlerinde yaşıyor tabiki yerlerinden ayrılmak kolay olmuyor. Bu süreçte hem vicdani olarak hem de hukuksal olarak hareket ederek yapılacak yıkımlar öncesi vatandaşlarımız için 100 adet konteynır koyarak öncelik olarak bu insanları o konteynırlara yerleştireceğiz ve ardından yıkımlar yapılacak. Kentsel Dönüşüm kapsamında öncelikli olarak sosyal konutlar tamamlanacak ve bu konteynırlarda yaşayan vatandaşımız o sosyal konutlara yerleşecek" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sapanca Belediyesi Gazipaşa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title