Haberler

Sapanca Akademispor, Alaağaçspor Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Sakarya Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden Sapanca Akademispor, hafta sonu oynanacak Alaağaçspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Ufuk Yüzücü, takımdaki birçok futbolcunun ligin devre arasında oynanacak U-19 play-off karşılaşmalarında yer alacağını, bu sebeple takıma yeni takviyeler yapmak istediklerini söyledi.

Yüzücü, hafta sonu oynayacakları Alaağaçspor maçının zor olacağını ancak puan farkını korumak istediklerini belirterek, "Dışarıda oynayacağımız karşılaşmalarda özellikle toprak sahada istediğimiz oyunu sergileyemiyoruz. Şu an en yakın rakibimizle aramızda 6 puan var. Ligin son 2 haftasında oynayacağımız karşılaşmalardan da üçer puan alıp ligin ilk yarısını bu puan farkıyla kapatmak istiyoruz. Futbolcularımızın büyük bölümü devre arasında U-19 Ligi play-off'larında mücadele edecek. Burada sakatlık yaşayacak veya ceza alan oyuncularımız olabilir. Bu sebeple gerekli yerlere takviyeler yaparak işimizi şansa bırakmak istemiyoruz" diye konuştu.

İlk yarının son haftasında sahalarında Pazarköy Eğitimspor ile oynayacaklarını ve taraftardan destek beklediklerini belirten Yüzücü, şunları dile getirdi:

"Takımımızda sakat veya cezalı oyuncumuz bulunmuyor ancak okula veya dershaneye giden çok futbolcumuz var. Bir yandan bu çocuklarımızın okul programlarını bozmamaya özen gösteriyoruz, diğer yandan da antrenmanlarımızı sürdürmeye çalışıyoruz. O sebeple de çalışmalarımızı akşam saatlerinde gerçekleştiriyoruz. İlk devrenin kapanış maçında Pazarköy Eğitimspor ile evimizde oynayacağız ve Sapancalılardan destek bekliyoruz. Bu çocuklar Sapanca'nın çocukları. Sapancaspor BAL Ligi'ne çıkarsa onlara en iyi takviyeyi yine biz yapacağız. Sapancaspor'da forma bulamayan oyuncular da bizim takımımızda yer alır. İkimiz de bu ilçenin takımıyız ve birbirimize destek olarak çok daha iyi yerlere gelebiliriz."

Kaynak: AA / Yerel

Pazarköy Eğitimspor Sapanca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title