Haberler

Şantiye Basan PKK İş Makinesi Yaktı

Tunceli Merkeze bağlı Uzuntarla Köyü'nde bulunan bir şantiyeyi basan bölücü terör örgütü PKK üyesi bir grup 1 iş makinesi yaktı.

Tunceli Merkeze bağlı Uzuntarla Köyü'nde bulunan bir şantiyeyi basan bölücü terör örgütü PKK üyesi bir grup 1 iş makinesi yaktı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Tunceli Merkez'e bağlı Uzuntarla Köyü'nde bulunan bir şantiyeye gelen bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından, bir vatandaşa ait İş makinesi (ekskavatör) yaktığı bildirildi.

Araç sahibinin Tunceli Jandarma Komutanlığına telefonla müracaatçıyla öğrenilen olayla ilgili Tunceli Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Tunceli Merkez Uzuntarla Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Riya:

Eşkıya artık şehirlere inmiştir..Çünkü eşkıyaya güç veren Akp hükümetidir..Eşkıya eskiden korkudan ininden çıkamıyordu,ama şimdi elini kolunu sallaya sallaya rahatça dolaşmakta ..Asker ve polis müdahale edemiyor..pkk artık şu şarkıyı dillendiriyor,'' İster dolaşır ister yatarım,bana vız gelir tırıs geçer,arkamda akp olunca..Ben akp ye sevdalıyım,akp bana sevdalı..şininay, şininay...'' Olan vatandaşa oluyor.iş makinesi gitti..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title