Haberler

Şansal Büyüka: Işıkları Kapatıp Şampiyonluk Kutlamak Bir Tek Bizde Var

Güncelleme:

Maraton programı sunucusu Şansal Büyüka, "Avrupa'da stat ışıklarını kapatarak kupa töreni düzenleyen bizden başka ülke yok." dedi.

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'daki şampiyonluk kutlaması yayıncı kuruluş Lig TV ve kulüp kanalı BJK TV'den canlı olarak verilirken, Şansal Büyüka'nın çeşitli eleştirileri oldu.

Kupa seremonisini izledikten sonra Maraton programında söze giren Şansal Büyüka, "Stadda ışık kapatarak kupa kaldırmak bir tek bizde var" dedikten sonra şunları söyledi:

"DÜNYADA BÖYLE ŞEY YOK"

"Avrupa'da stat ışıklarını kapatarak kupa töreni düzenleyen hiçbir takım görmedim. Ben böyle bir şey görmedim. Beşiktaş ışıkları kapattı. Daha önce Galatasaray da yaptı, Fenerbahçe de yaptı."

"DOYA DOYA YAŞAMAYI İSTERİM"

" Türkiye'nin dört bir yanında insanlar bu anı bekliyor. Ekran başında bu an bekleniyor. Ama ışıklar kapatılıyor, sis pus.. Ben o ifadeyi, o duyguları daha net görmeyi, o anı doya doya yaşamayı isterim ama biz Türkiye'de bunu tercih ediyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şansal Büyüka Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

fenerli dayi:

fener kelimesi ne büyük keske sizde fenerli olabilseniz kiskanc herifler

1
4
yanıtYanıtla
Fennevin Satilik Yalaka Sansar Bizonu:

Sana Ne??? Sen Git önce FennevRasyona Sikayette Bulun

1
1
yanıtYanıtla
genel kültür sıfır:

Adam her türlü spor ahlakını yıkmış, yakmış ulus önünde. . . ama size geliyorum açıklama yapacağım diyor, özürdilemede değil halktan. . . bir buçuk Adana Kebab söğleyin talimatı veriyor. . . bu işleri burdan başlayın isterseniz. . . derim. . . !!!

0
0
yanıtYanıtla
Adinizi Yazinvali:

avrpada maclar Gündüz oynanir ve Gündüz eglence yapilir. bizde ayri cok zinginizya. taraftar yok gece mac oynaniyor ne Kadar Elektrik kullanuliuyor bilen varmi. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title