Haberler

    Şansal Büyüka: Neden Tepki Gösteriyorsunuz Neden

    Güncelleme:

    Lig Tv'de yayınlanan Maraton programının moderatörü Şansal Büyüka, bugün TT Arena'da açılan pankartlara isyan etti, "Neden tepki gösteriyorsunuz?" dedi

    Spor Toto Süper Lig'de üç büyüklerin hedefi haline gelen Maraton programının yorumcuları Şansal Büyüka Mustafa Denizli ve Tümer Metin için açılan pankartlara Büyüka tepki gösterdi.

    Şansal Büyüka canlı yayında şunları söyledi;

    "OFSAYT BAYRAĞINI BİZ KALDIRMADIK"

    "Tribünlerde pankart var, Fenerbahçe'ye hizmet ediyorsunuz diye; Fenerbahçe sezon başından bu yana bize eleştiriyoruz. Kardeşim, Mahmut Uslu neden her fırsatta bizi hedef gösteriyorsun, neden her fırsatta Mustafa Denizli'yi hedef gösteriyorsun? Bu ofsayt bayrağını biz kaldırmadık kardeşim, hakem kaldırdı. Armani maçına gittim, ertesi gün bir baktım tüm Fenerbahçeliler bize düşman diyor.

    "KİMSEYE BOYUN EĞMEYİZ"

    Biz renklerin çıkarlarını konuşmuyoruz, siz çıkarlarınız konuşulmasını istiyorsunuz, böyle bir şey yok. Futbolun kuralları ne diyorsa o. Kimseye hedef olmayız, parayla pulla, tehditle yılmayız, kimseye de boyun eğmeyiz. O tribünlerde Mustafa Denizli'ye tek söz yazılırsa çok büyük ayıp edilir, Mustafa Denizli'ye bir laf edilmesi Galatasaray tarihine haksızlık olur."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mustafa Denizli Şansal Büyüka Tümer Metin Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (33)

    GsMobil-IOS:

    Bizde bunu yedikk fenevin köleleri

    33
    6
    yanıtYanıtla
    BUYAKA:

    ERMAN TOROĞLU SENİN NE OLDUĞUNU GAYET AÇIK ANLATMIŞ .

    32
    2
    yanıtYanıtla
    doğrucuMobil-ANDROID:

    yanlış kanaldasın hoca fb tv'de çalış senin rengin belli zaten.

    31
    2
    yanıtYanıtla
    7 lumobilWeb@haberler.com:

    Sansal senin fb Li oldugunu dunya alem biliyo pierro sansal

    29
    2
    yanıtYanıtla
    attt:

    Fener usagi

    25
    3
    yanıtYanıtla
    AZİZ:

    kör mü sandınız bizi o ofsayt çizgisini ilk okul çocugu ancak çizer 250 bin euro ya alabilrsiniz de ayarını da siz kendniz yaparsınız

    25
    3
    yanıtYanıtla
    T.COŞKUN:

    70 YAŞINDA. . FENERBAHÇE KONGRE ÜYESİ. . . . IŞIKÇIDAN, KAMERAMANINA, YORUMCUSUNDAN, YAYINCISINA KADAR TAMAMININ GALATASARAY DÜŞMANI ÇALIŞANLARINDAN SEÇEN BİRİSİN. . . SENİ CİDDİYE ALAN GALATASARAY''LI VARSA ONUN AKLINDAN ŞÜPHE EDERİM. . . FENERBAHÇE ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE MANYEL MAHİYETİNDE SANA ÇATAR. . MERAK ETME. . . SİZLER FENERBAHÇELİ OLUN. . . İTİRAZIMIZ YOK. . . . AMA FUTBOL KATİLİ OLMAYIN. . . BU GÜNLERE SİZİN SAYENİZDE GELDİK. . . REZİLLİK DİZ BOYU. . .

    26
    2
    yanıtYanıtla
    CumaliMobil-IOS:

    Fb yalakalari sizi fb parali usaklari

    26
    1
    yanıtYanıtla
    isme gerek yok Mobil-ANDROID:

    rezil ve utanmaz koca adamlarsiniz ama ama çok yureksizsiniz utanmadan fenere taraf olmak için her kaliba giriyorsun bayraklari sen kaldirmiyorsun ama fenerin lehine ise yanlişa uçunuz birden utanmada sikilmadan doğru doğruya yanliş diyorsunuz sen ne yuzle konuşuyorsun her koşe başina koymuşsunuz bir fenerli böyle giderse bu ligde sizi oynatmazlar adam olacaksiniz adam hak hukuk neise o bukadar çirkrflik size yakişabilir ancak bu millet kabul etmez gitgide tepkiler artar mertce oynayin durustçe kazanin herkes sizi taktir eder boyle olursaniz saldiriyada uğrarsaniz ligtende duşseniz insanlar sevinir uzulmez yalan soyleyemem basiniza kotu bir olay geldiyinde bende sevniyorum cunku kimsenin sevgisini almamişsiniz insanlarun kazanma ugruna sadece nefretini aliyorsunuz bunu kazandiğiniz için deyil haksizyere kazanilsn yapilan kufur sike cirkefliklerin calinan sampiyonluğun sonucudur bunuda siz yaptiniz sansal efendi biz deyil

    21
    2
    yanıtYanıtla
    isme gerek yok Mobil-ANDROID:

    rezil adam bursa fener macindaki yorumlarinizi bir izleyin utanmaz bir sensin uyanik ofsayt bayragini sen kaldirmiyorsun ama yanindaki rezillere birlikte bayrak yanliş ise yanliş doğru ise doğru demek zorundasin eveleyip geveliyorsunuz hincal bey bu haftaki programda sizin ne mal oldoğunuzu çok güzel anlatti ağzina sağlik

    20
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title