Haberler

Şanlıurfaspor, Zirve Yarışında Yara Aldı

Deplasmanda lider Kayserispor'a 3 0 mağlup olan Güneydoğu temsilcisi, zirve yarışında 7 puan geriye düştü.

PTT 1. Lig'de deplasmanda Kayserispor'a 3-0 yenilen Şanlıurfaspor, zirve yarışında liderin 7 puan gerisine düştü.

Bu yıl Süper Ligi hedefleyen Güneydoğu temsilcisi, sezonun ilk yarısını lider Kayserispor'un 4 puan gerisinde 5. sırada tamamlamıştı.

Sezonun ikinci yarısının ilk kritik maçında deplasmanda Kayseri temsilcisiyle karşılaşan sarı-yeşilli ekip, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Kayserispor'un 34 puanla liderliğini pekiştirmesini sağlayan bu sonuç, 27 puanda kalan Şanlıurfaspor'un ise maç fazlasıyla 5'inci sırada tutunmasına neden oldu.

Gelecek hafta sahasında Adanaspor'u ağırlayacak olan Ceylanlar, zirve yarışındaki puan kaybını giderebilmek için mücadele edecek.

Öte yandan ligde ikinci sırada Adana Demirspor (31) yer alırken, üçüncü sırada Osmanlıspor (33) dördüncü sırada ise Antalyaspor bulunuyor. - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Yerel

Şanlıurfaspor Kayserispor Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

yusuf:

Ş URFA SPOR beni hasta etti 3 sezondır sezon ortasında gerilemeye başlıyor sezonu ortalarda bitiriyor anlaşılan urfa sporu süper ligde göremiyecem utanmadan bir 10 m vekilim var diyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title