Haberler

Şanlıurfaspor Yönetimi, Demirkol İle Görüştü

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da kulüp yönetimi, Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile görüştü.

Şanlıurfa spor İcra Kurulu Başkanı Kemal Süt, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Büyükfırat ve Süleyman Aksu ile birlikte Başkan Fevzi Demirkol'u makamında ziyaret etti. Başkan Demirkol ile fikir alışverişinde bulunan yöneticiler, Demirkol'a önceki dönemde yaptığı desteklerden dolayı da teşekkür etti.

Ziyarette Şanlıurfa spor'un Türkiye'ye açılan bir pencere olduğunu vurgulayan Başkan Demirkol, kentin ortak hareket ederek Şanlıurfa spor'a sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Söz konusu ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, "Bugün şehrimizin takımı Şanlıurfa spor'un icra kurulu üyeleri ve benim de değerli dostlarım Haliliye Belediyemizi ziyarete geldiler. Kendilerine bu ziyaretleri için teşekkür ettik. Ayrıca kendilerine her zaman için şehrimizin takımı Şanlıurfa'nın Türkiye'ye açılan ve inşallah gelecekte Dünya'ya açılacak olan kapısı olan Şanlıurfasporumuza gerek alt yapı olarak gerekse profesyonel kulübe her zaman maddi ve manevi destekte bulunacağımızı geçmişte de bunu yaptığımız birlikte müzakere ettik mütalaa ettik. Bu şekilde Şanlıurfa spor'un geleceği için hepimizin bir şekilde bir mesuliyet almak, bir şekilde yardımlaşma duygusu içerisinde olmamızı birlikte kararlaştırdık. Biz hem Şanlıurfa spor'a hem Şanlıurfa spor'un altı yapısına hem de aynı zamanda Haliliye bölgemizdeki tüm amatör spor kulüplerimize her zaman için spora ve sporcuya gençliğe vermiş olduğumuzun önemini belirtecek çam sakızı çoban armağanı şeklinde katkılarımız olacaktır. Ayrıca biz Haliliye Belediye Spor olarak da futbol dışında bütün faaliyet sahalarında bütün spor alanlarında hizmet ediyoruz. Şanlıurfa Haliliye Belediye Sporumuzun voleybol deplasmanlı 3. Liginde bir takımı vardır. Geçen yıl kurduğumuz takım bölge şampiyonu oldu bu sene deplasmanlı voleybol liginde Şanlıurfa'nın tek temsilcisi olarak sporumuza ve gençlerimize hizmet etmektedir. Her zaman için sporun ve sporcunun yanında olacağız" dedi.

Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Kemal Süt ise yaptığı açıklamada "Başkanımıza geçen yıl yaptığı katkılardan dolayı teşekkür hem de yeni icra kurulu olarak başkanımızı ziyaret etmek istedik. Tabi Şanlıurfaspor olarak başkanımızın desteğini hep yanımızda hep arkamızda hissettik. Bundan dolayı da başkanımıza minnettarız" ifadelerini kullandı.

Başkan Fevzi Demirkol'un yıllardan beri Şanlıurfaspor'a destek olduğunun altını çizen Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Büyükfırat, Başkan Fevzi Demirkol'un her zaman Şanlıurfaspor'un yanında olduğunu belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Büyükfırat Fevzi Demirkol Şanlıurfaspor Türkiye Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title