Haberler

Şanlıurfaspor Yemekte Buluştu

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da yönetim ve teknik heyet Bolu'da yemekte bir araya geldi.

Bolu'da yoğun kamp programını sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, önceki akşam yönetim kurulunun daveti ile Bolu merkezdeki bir restorandaki programa katıldı.

Yönetim kurulunda Muhammed Kerem Şimşek, Abdulkadir Badıllı, İbrahim Demirkan ve Sportif Direktör Zafer Tüzün'ünde katıldığı yemekte bir araya gelen Teknik Direktör Engin Korukır, yardımcıları ve futbolcular kampın stresini bir nebzede olsa üzerlerinden attıklarını söyledi.

SEZON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Şanlıurfaspor, Bolu Koru otelde sezon başı hazırlıklarına devam ediyor. Günde çift idmanla sezona hazırlanan sarı yeşilli ekip, yine önceki gün sabah idmanıyla çalışmalarına devam etti.

Bir buçuk saat süren antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri sonrası pas çalışması ve yarı alanda çift kale maç yaptı.

Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde yapılan idmanı Şanlıurfaspor yönetim kurulundan Muhamed Kerem Şimşek, Abdulkadir Badıllı ve İbrahim Demirkan'ın yanı sıra sportif direktör Zafer Tüzün'de izledi. Sarı Yeşiller akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfaspor Bolu Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title