Haberler

Şanlıurfaspor'un Borcu Açıklandı

Şanlıurfaspor düzenlediği basın toplantısında kulübün toplam borcunu ve bütçesini açıkladı.

Şanlıurfaspor Başkanı İsmail Bağıban ve İkinci Başkan Emin Yetim, asbaşkan Ahmet Ekinci, futbol şube sorumluları Mehmet Giray Küçük, Mehmet Büyükfırat, transfer komitesinden sorumlu yönetici İbrahim Demirkan'ın katıldığı basın toplantısında kulübün bütçesi açıklandı.

Başkan Bağıban, bundan sonra kulübün tüm harcamalarını açık ve net bir şekilde kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade ederken, bu harcamaların 3 aylık periyotlar şeklinde kulübün resmi internet sitesinde yayınlanacağını belirtti.

Şanlıurfaspor'un borçlarını azaltmak için mücadele ettiklerini vurgulayan Başkan Bağıban, "Amacımız sportif başarının yanı sıra kulübün borçlarını da peyderpey azaltmak olacaktır. Yönetim kurulumuz ile birlikte bunun mücadelesini veriyoruz. Devre arası bir bankaya olan borcumuz bitecek ve TFF'nin kulübümüzden kestiği para da sona erecek" dedi.

Slayt gösterisiyle kulübün tüm gelir ve giderlerini basın mensupları ile paylaşan Başkan Bağıban, şu an itibari ile kulübün 36 milyon 426 bin 50 lira borcu olduğunu belirtti.

Eski yönetimin 23 milyon lira alacağı var

Kulübün eski yönetime 23 milyon 114 bin lira borcu olduğunu kaydeden Bağıban, yönetim tarafından bağış olarak verilen bedelin bir milyon 550 bin lira, yönetim tarafından borç olarak verilen bedelin 2 milyon 166 bin 112 lira, yeni transferlere yapılan ödemelerin bir milyon 950 bin 436 lira, teknik heyete 500 bin lira, lisansa engel eski futbolculara ödenen miktarın 3 milyon 326 bin 39 lira 94 kuruş, Boluspor Kulübüne ödenenin 900 bin lira, bu sezon ödenen primlerin 153 bin lira, konaklama, kamp ve deplasman giderlerinin 308 bin lira olduğunu söyledi.

Bağıban, eski futbolculara olan borçların 3 milyon 69 bin 618 lira 93 kuruş olduğuna dikkat çekti.

Bütçeyi, gelir ve gideri açık bir şekilde kamuoyu ile paylaşan Başkan Bağıban daha sonra soru cevap şeklinde basın toplantısına devam etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Büyükfırat Şanlıurfaspor Ekinci Spor Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title