Haberler

Şanlıurfaspor, Taraftarını Yine Üzdü

Güncelleme:

Türkiye Ziraat Kupası 4'üncü maçında takımlardan Amed Sportif Faaliyetler'e yenik düşen Şanlıurfaspor, taraftarını üzdü.

Şanlıurfaspor Türkiye Ziraat Kupası A Grubu'nda dördüncü maçında 2'nci lig takımlardan Amed Sportif Faaliyetler'e konuk oldu. Maç ev sahibi ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

PTT 1. Lig'in en kötü takımlarından Şanlıurfaspor, dün Türkiye Ziraat Kupası maçlarında kendi evinde yenildiği Amed Sportif Faaliyetler'le karşılaştı. Seyrantepe DİSKİ Spor Tesisleri'nde oynanan maçta kazanmak isteyen ve daha çok çabalayan ev sahibi Amed oldu. Ev sahibi ilk yarıda bulduğu fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Diyarbakır temsilcisi aradığı golü 58'inci dakikada Tekin Adar'ın ayağın geldi. İkinci yarıda başka gol olmayınca maç Amed'in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçlarla Siyah Yeşilliler puanını 10'a çıkarak averajla grupta ikinci sırada yer aldı. Şanlıurfaspor ise 0 puanla grubun sonuncusu oldu. Urfaspor oynanacak iki maçı kazansa bile gruptan çıkma şansı kalmadı.

YENİ TRANSFERLERDE BOŞ ÇIKTI

Gönderdiği 16 oyuncunun yerini doldurmayı amaçlayan Şanlıurfaspor yaptığı transferlerin bir kaçını oynanan maçta sahaya sürdü. Amir Askar maçta en çok ofsayta düşen oyuncu olurken, Makhtar Thioune ise etkisiz kaldı. Rakip kaleye bir defa gidebilen Urfa ekibi futbol adına sahaya hiçbir şey koyamadı.

YEDEK KULÜBESİNDE 3 FUTBOLCU

Oyuncu sıkıntısı yaşayan Urfaspor dünkü Amed Sportif Faaliyetler maçına 14 kişilik kadro çıktı ve yine bir rekora daha imza attı. Kulübede buluna üç oyuncudan biri kaleci, biri defans diğeri ise orta sahada oynuyor. 3 oyuncudan Ömer Dağlı'ya 63.dakikada şans veren Tugay Kerimoğlu diğer iki oyuncuyu oyuna almadı.

NE OLACAK BU TAKIMIN HALİ?

Geçen gün kendi evlerinde oynadıkları Amed maçından sonra 'kupa değil lig önemli' diyen Kerimoğlu'nun ligde de herhangi bir başarı gösterememesi taraftarı çileden çıkarıyor. Çoğu taraftar takıma bir alt lige düşmeye aday olarak görüyor. Öte yandan lige ve kupaya şampiyonluk parolası ile başlayan Urfa ekibi, verdiği sözü tutamadı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title