Haberler

Şanlıurfaspor Store Açıldı

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfaspor'un resmi ürünlerinin satılacağı Şanlıurfaspor Store mağazasının açılışın törenine katıldı.

Çok sayıda Şanlıurfaspor taraftarının katılımıyla düzenlenen açılış töreninde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Celalettin Güvenç, Eyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Spor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Şanlıurfaspor Store'un açılış töreni öncesinde bir konuşma yapan Başkan Güvenç, Şanlıurfa'da önemli bir adım atıldığını söyleyerek, "Urfasporun ürünlerini marka haline getirildi. Urfaspor Store'sini burada açıyoruz. Elruha Hotelinin altında arkadaşlara ve taraftarımıza duyuruyorum. Artık inşallah patentli ürünlerimizi alıp kullanacağız. Hem kaliteyi yakalayıp hemde kulübümüze destek olacağız. Yönetimi tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun, inşallah arkası gelecek bu gün 3 puan diyorum. Allah hayırlı etsin" diyerek kurdeleyi kesti.

Açılıştan sonra Şanlıurfa Storeyi ziyaret eden Başkan Güvenç, Lisanslı ürünleri inceleyip, ürünler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Öte yandan Şanlıurfaspor yönetimi Başkan Celalettin Güvenç'i, Şanlıurfaspor'un Store mağazasının açılış törenine davet etmek üzere makamında ziyaret etmişti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç Şanlıurfaspor Fethi Şimşek Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title