Haberler

Şanlıurfaspor Sezon Hazırlığını Sürdürüyor

Güncelleme:

Bolu Karacasu'da kamp çalışmalarını sürdüren ptt 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, yeni sezonu sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

PTT 1. Lig'de mücadele eden sarı yeşilli ekip, akşam yapılan antrenmanda topla çalıştı. Bolu Karacasu Beldesindeki Termal Otelde Kamp çalışmalarını yürüten Şanlıurfaspor günü düz koşu ve yarı alanda çift kale maçla tamamladı.

Teknik Direktör Cihat Arslan idaresinde iki saat süren idmanda futbolcular, düz koşunun ardından tek pas çalışması yaptı. İdmanın ikinci bölümünde yarı alanda çift kale maç yapan futbolcular, Teknik Direktör Cihat Arslan'ın hışmına uğradı. Sık sık oyunu durduran Arslan, hata yapan futbolcularına uyarılarda bulundu. İzinli olan Simon Zenke'nin katılmadığı antrenmanın son bölümünde yine düz koşu yapan futbolcular, açma germe hareketleri ile antrenmanı sonlandırdı.

AŞAN: ŞANLIURFASPOR'A GELMEK İÇİN MÜCADELE ETTİM

İdmanlar sırasında Şanlıurfaspor'da oynamaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Mustafa Aşan, yaptığı açıklamasında "Geçsen sene devre arasında gelmiştim Urfaspor'a. İyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Bu sezonda yeni bir sezon açılışına başladık. Urfaspor'un teklifine olumlu cevap verdim. Gereken görüşmeler yapıldı. Benim için en güzel ve hayırlısının Urfa olduğunu düşündüm ve burada oynamak için mücadele ettim. İki kulüp içinde hayırlısı olmasını dilerim. Şu bir gerçek ki geçen sezon 3 ay içinde bazı insanları şüphe içinde bıraktım. İlk maçta gördüğüm Kırmızı kart ile taraftarlar belki beni yanlış tanıdı ama bunun normal olduğunu bilmelerini istiyorum. Çünkü sonuçta futbol oynuyoruz. Futbolda her şey olabiliyor. Şanlıurfasporlu taraftarlar emin olsunlar ki bu sene elimden geleni en iyi şekilde yapmak istiyorum. Takımın şampiyon olması için gereken neyse onu yapacağım. Urfa halkı bize gereken desteği versin bizde onlara gereken cevabı vereceğiz. Emin olsunlar ve bize güvensinler" dedi.

'HERŞEY GÖNLÜMÜZE GÖRE OLACAK'

Kampta arkadaşlık ortamını değerlendiren Mustafa Aşan, antrenmanların çok iyi geçtiğini ve arkadaşlığın çok iyi olduğunu belirtirken, "İnşallah sezona iyi hazırlanıp herşeyin gönlümüze göre olmasını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor kampındaki şu futbolcular bulunuyor: Simon Zenke, Rodrigo Tello, Abdulkadir Özgen, Hüsnü Başkurt, Bora Körk, Mustafa Aşan, Onur Kolay, Youssef Yeşilmen, Berkan Karadeniz, Yusuf Akyel, Kenan Karışık, Şenol Akın, Serhat Koç, Kubilay Sönmez, Fevzi Elmaz, Onur Kolay, Çetin Aslan, Halil Köçer, Muhammet Emin Balcı, Ebubekir Elihoş, Yunus Emre Mest, İzzet Canlıka, Göksu Alhas, Gökhan Alsan, Veli Kızılkaya.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Spor

Şanlıurfaspor Simon Zenke Karacasu Bolu Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title