Haberler

    Şanlıurfaspor Play-off Şansını Sürdürmek İstiyor

    PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un kulüp başkanı Fethi Şimşek, play-off şanslarını Giresunspor maçını kazanarak artırmak istediklerini söyledi.

    Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde birbirinden zorlu müsabakaların oynandığını belirterek, her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu ifade etti. Ligde çok kritik haftalara girildiğine işaret eden Şimşek, Giresunspor ile yarın deplasmanda zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını kaydetti.

    Kazanan taraf olmak istediklerini vurgulayan Şimşek "İnşallah Giresun'dan 3 puanla döneceğiz. Play-off şansımızı artırmak için galibiyete ihtiyacımız var. Fikstür avantajımızı iyi kullanıp hedefimize ulaşmak istiyoruz. Futbolda her sonuç çıkabiliyor. Gelecek haftaya daha rahat girebilmek için bu maçı almak istiyoruz" dedi. Şanlıurfaspor, Grisunspor'un ardından sırasıyla Albimo Alanyaspor, Boluspor ve Kayserispor ile karşılaşacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Şanlıurfaspor Fethi Şimşek Giresunspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title