Haberler

Şanlıurfaspor - Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanan maçın ardından her iki takımın teknik direktörü maçı değerlendirdi.

Şanlıurfaspor ile Kayseri Erciyesspor arasında oynanan maçın ardından her iki takımın teknik direktörü maçı değerlendirdi.

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig'in 13. haftasında sahasında Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup etti.

Şanlıurfaspor ile anlaşan ve takımın başında ilk maçına çıkan Tugay Kerimoğlu, Şanlıurfaspor'un iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğunu ifade ederek, "Bu kulübe bizden önce hizmet etmiş insanlara teşekkür etmemiz gerekiyor çünkü oyuncuların üzerinde emekleri var. Dün ben bir açıklama yapmıştım. Hocalarımızı onure etme adına biz onlara o görevi bırakalım diye ama son saniye yaşanan bir sıkıntıdan dolayı biz çıkmak zorunda kaldık. Bizden önceki ekibe teşekkür ederiz. Bugüne gelince de iyi oynamaya çalışan, iyi niyetli olan, sahada konsantresi, disiplini olan ve geriden gelerek maçı çeviren bir grup var. Bu grubu Şanlıurfaspor seyircisi ve halkı her zaman sahip çıkmalıdır. Bizler bir şekilde bazı şeyleri değiştireceğiz. Kafamızda planlarımız var ama lütfen herkesten ricam bu çocuklara sahip çıkın. Yanlış pas hatası yapabilir, yanlış hareket edebilir, gol yiyebiliriz ama ne olur bu çocuklara tepki göstermeyin. Bunlar çok şey hak ediyor. Bu gün ilk gün diye söylemiyorum, gördüğüm şeyleri söylüyorum. Mücadele ediyorlar, etmeye çalışıyorlar, iyi niyetliler. Hiçbir oyuncu kaybetmeyi düşünmez, sahiplenmeyi ister. Bu konuda Şanlıurfaspor taraftarından da destek istiyoruz. Tepki vermek çok kolaydır ama kazanmak en güzelidir. Oynamaya çalışan, oynadığından zevk alan, sahada mücadele eden bir ekip vardı. Beraber oynamaya çalışan, oynatmaya çalışan bir ekip vardı. Burada sadece kendi açımızdan değil, diğer kulübün, Kayseri Erciyesspor'un oyuncularını da tebrik etmek lazım. Onlar da çok iyi mücadele etti ama kazanan biz olduk. Bizim kazanmaya ihtiyacımız vardı. İnşallah bu seri hafta arası ve hafta sonu devam eder" dedi.

Kayseri Erciyespor Teknik Direktörü İbrahim Uzunca ise konuşmasında, "Oynanan oyundan ve gösterilen mücadeleden son derece memnunuz. Oyuncularımı kutluyorum. Bu mağlubiyeti ben kamuoyunun yorumuna bırakıyorum" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayseri Erciyesspor Tugay Kerimoğlu Şanlıurfaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title