Haberler

Şanlıurfaspor Gol Çalıştı

Güncelleme:

PTT 1. Ligin başlamasına kısa bir süre kalan kamp çalışmalarına devam eden Şanlıurfa spor, dün sabah antrenmanında gol vuruşu çalıştı. Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde yapılan antrenmanda önce futbolcular düz koşu yaptı. Kısa bir süre fizik kondisyon çalışması yapan futbolcular, daha sonra kalecilerin koruduğu kaleye gol çalışması düzenledi. Kenarlardan yapılan ortalarla kaleye şut çeken futbolculardan Serdar Özbayraktar ve Simon Zenke'nin isabetli vuruşları dikkatlerden kaçmadı. Kaleciler ile iddiaya giren futbolcular, istediği gol sayısına ulaşamayınca iddiayı kaybettiler ve toplu halde şınav çektiler. Bir buçuk saat süren antrenman açma germe hareketleri ile son buldu.

VOLKAN OKUMAK TAKIMA KATILDI

Şanlıurfa spor'un önceki gün renklerine bağladığı Volkan Okumak dün akşam kampa katıldı.

Dün sabah yapılan antrenmanda yer alan Volkan, antrenmanı düz koşu ile bitirdi. Antrenman öncesi açıklama yapan Volkan tekrar takıma döndüğü için mutlu olduğunu ifade ederken, "Mutlu olduğum yere dönmek benim için çok iyi oldu. Urfalılar beni sevdi, bende onları sevdim. Bende geri döndüm. İnşallah Şanlıurfa spor benim için hayırlı olur" dedi.

ARSLAN, SEBA'YI UNUTMADI

Bu arada Şanlıurfa spor Teknik Direktörü Cihat Arslan antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Süleyman Seba'nın Türk spor tarihinde gelmiş geçmiş büyük insanlardan biri olduğuna dikkat çekerken, "Onu bir başkan olarak değil, bir lider olarak görmek lazım" dedi.

Şanlıurfaspor'un üçüncü etap kampını da değerlendiren Arslan konuşmasında şunları söyledi:

"Bütün hocalara sorsanız herkes kampın çok iyi gittiğini söylüyor. Bizde da çalışmalar çok iyi gidiyor. İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Çok faydalı olduğuna inanıyoruz. Yarın Karabükspor ile bir maçımız var. Hafta sonu da bir turnuvaya katılacağız. Artık işin fiziksel yönlerini bitirdik, biraz takım olgusunda çalışmalar yapıyoruz. Bunları da maç yaparak oturtmaya çalışıyoruz.”

"ÇOK ZORLU BİR LİG OLACAK"

PTT 1. Lig’in bu sene çok zorlu geçeceğini anımsatan Arslan, "Çok zorlu bir lig olacağını düşünüyorum. Geçen yılda çok zorlu bir lig geçmişti. Allah bana nasip etmişti ama bu senede farklı sürpriz takımlar farklı yatırımlar yaptılar. Örneğin Gaziantep B.B.Spor gibi çok iyi bir kadro oluşturdular. Ankaraspor, Orduspor, Karşıyaka, Kayserispor, Antalyaspor var biz varız, belki unuttuğumuz bire kaç takım daha sayabiliriz, bunlar çok iyi takım. Yani çok çekişmeli bir lig olacak bu sene. Ayrıca bir üst ligden buraya çok sayıda oyuncu katıldı, buda hem seyir açısından güzel olacak hem de çekişmeli bir lig olduğunun göstergesi olacak diye düşünüyorum. Çok ateşli ve kaliteli bir lig bekliyorum” diye konuştu.

"SÜLEYMAN SEBA BİR LİDERDİ"

Beşiktaş Onursal başkanı Süleyman Seba'nın vefatı ile ilgili olarak ise Arslan son olarak şu ifadelerini kullandı: "Bir kere çok değerli bir şahsiyetti,. Efsane başkan, bir başkan olarak değil, bir lider olarak görmek lazım. Centilmenliği ile Türkiye'ye örnek olarak görmek lazım. Kişiliği, davranışları ve uzlaşmacılığı yapısı ile örnek olmuş birisi. İnşallah Mekanı cennet olur. Kendisine Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum."

(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Süleyman Seba Şanlıurfaspor Cihat Arslan Yeşilli Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title