Haberler

Şanlıurfaspor İlk Maç İçin Elazığ'a Gitti

Güncelleme:

PTT 1. Ligin ilk haftasında karşılaşacağı Adanaspor maçı için Elazığ'a hareket eden Şanlıurfaspor, kendi tesislerindeki hazırlıklarını tamamladı.

Pazartesi gününden bu yana GAP Vadisi Tesislerinde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor, önceki akşam yaptığı son antrenmandan sonra dün Elazığ'a gitti.
Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde çalışmalarını sürdüren sarı yeşilli ekip, maç gününe kadar çalışmalarına Elazığ'da devam edecek.

MAÇ ELAZIĞ'DA

GAP Arena stadının çimlerinin yanmasından dolayı Şanlıurfaspor 2014-2015 sezonunun ilk maçı olan Adanaspor müsabakasını Elazığ Atatürk stadında oynayacak. Karşılaşma 30 Ağustos Cumartesi günü saat 20:00'de başlayacak. Bu karşılaşmayı Malatya Bölgesi hakemi Suat Arslanboğa yönetecek.

ADANASPOR'A KARŞI 9. RANDEVU

Şanlıurfaspor, bugüne kadar Adanaspor ile sekiz kez resmi maç oynarken, bunlardan üçünü Adanaspor, bir tanesini ise Şanlıurfaspor kazandı. İki takım arasındaki dört karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Her iki takım tarihlerinde 2 kez de hazırlık maçında karşı karşıya gelirken, birini Şanlıurfaspor bir maç ise beraberlikle sona erdi.

FORMA NUMARALARI BELLİ OLDU

Öte yandan Şanlıurfaspor'da futbolcuların bu sezon giyeceği forma numaraları belli oldu. Buna göre; 17-Fevzi Elmas,35-Bora Körk, 13-Ersel Çetinkaya, 96-Ebubekir Elihoş,7-Gökhan Alsan, 43-Veli Kızılkaya, 10-Rodrigo Tello, 9-Abdulkadir Özgen, 3-Hüsnü Başkurt, 11-Onur Kolay, 27-Volkan Okumak, 8-Youssef Yeşilmen, 61-Şenol Akın, 63-Simon Zenke, 5-Kenan Karışık, 20-Abdulkadir Özdemir, 6-Kubilay Sönmez, 2-Göksu Alhas, 23-Ekrem Hayyam Dağ, 4-Hüseyin Tok, 88-Serdar Özbayraktar, 89-Hakan Arslan, 19-Onur Akbay, 26-Halil Köçer.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfaspor Cihat Arslan Adanaspor Elazığ Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title