Haberler

Şanlıurfaspor Erhan Altın'la Anlaştı

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Teknik Direktör Erhan Altın’la sezon sonuna kadar anlaştı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Teknik Direktör Erhan Altın'la sezon sonuna kadar anlaştı.

PTT 1. Lig'de son sıralarda bulunan ve düşme tehlikesi yaşayan Şanlıurfaspor, geçen hafta istifa eden Tugay Kerimoğlu'nun yerine Erhan Altın'la anlaştı. Gap Vadisi Tesislerinde atılan karşılıklı imzalarla Erhan Altın, sezon sonuna kadar Şanlıurfaspor'un başında maçlara çıkacak. Şanlıurfaspor Erhan Altın'la başarıyı yakaladığı takdirde sözleşmesinin uzatılacağı öğrenildi. İmza töreninde konuşan takımın genel menajeri Süha Sidal, "Biz hep beraber aldığımız karar sonucu Erhan Altın ve ekibiyle anlaşmaya vardık. Anlaşmamız sezon sonuna kadardır. İnşallah sezonu da başarılı geçiririz. Yeni sezonda hedeflerimize daha güzel devam ederiz" dedi.

Şanlıurfaspor'un yeni Teknik Direktörü Erhan Altın ise yaptığı açıklamada, "Bana bu teklif geldiğinde çok mutlu oldum çünkü hakikaten hayal ettiğim, düşündüğüm bir takıma geldim. Çok iyi bir kadrosu var. Maalesef bazı olumsuzluklar takımı buraya kadar getirdi. Biz sizlerle beraber bu takımı bir yerlere taşımak adına buradayız. Burada 6 maçımız var. Bu 6 maçın 6'sına da talibiz. Allah nasip ederse bunu da alabilecek bir kapasitemiz var. Biz inşallah kadromuzla birlikte, sizlerle birlikte bu işin üstesinden geleceğiz. Ben aksi bir şey düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Erhan Altın, kendisini sezon sonuna kadar Şanlıurfaspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tugay Kerimoğlu Şanlıurfaspor Erhan Altın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title