Haberler

Şanlıurfaspor'da Kamp Dönemi Sona Ermek Üzere

Güncelleme:

Son bir aydan bu yana Antalya ve ardından Bolu'da sezon başı hazırlıklarını sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, dün çift idmanla hazırlıklarına devam etti. Sarı yeşilli ekibin hafta başından itibaren kampı sonlandıracağı öğrenildi.

Şanlıurfaspor, Bolu'daki kamp dönemini sona erdirmek üzere. Son olarak Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde yapılan idmana futbolcuların tamamı katılırken, çift kale maçta eğlenceli dakikalar yaşandı.

Isınma hareketleri ile başlayan idman pas çalışması ile devam ederken, çift kale maç yapan futbolcular maç yaptı.

Kırmızı ve turuncu takımlardan oluşan maçta Erdi, Halil Köçer, Coşkun, Ahmet Arı, Necati Yılmaz, Mustafa Aşan, Onur Kolay, Youssef Yeşilmen, Hami Çolak, Bamba ve Şaban Özel'den oluşan takım, Kırmızı takımı 2-0 yenerek kazanan ekip oldu.Maçtan sonra sevinç gösterisinde bulunan Turuncu takım futbolcuları, Kırmızı takımada takılmayı ihmal etmedi.

Yaklaşık iki saat süren antrenman çift kale maç sonrası sona erdi.Sarı yeşilli ekip, Bolu Koru otelde yaptığı kamp çalışmalarına bugün de çift idmanla devam edecek.

3 Ağustos Pazartesi günü bitecek olan kamptan sonra futbolcular 3 gün izne ayrılacak ve 6 Ağustos 2015 Perşembe günü Şanlıurfa GAP Vadisi Tesisleri'nde toplanarak yeni sezon çalışmalarına devam edecek.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfaspor Antalya Bolu Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title