Haberler

Şanlıurfaspor'da Deplasman Kabusu Sürüyor

TFF 1. Lig'in 8. haftasında dün Sivasspor'a 2-0 yenilen Şanlıurfaspor, bu sezon deplasmanlardaki kötü performansını sürdürdü.

Kadrosunda Batuhan Karadeniz ve Carlos Fortes gibi tecrübeli futbolcuları barındıran sarı-yeşilli ekip, bu sezon rakip sahada oynadığı 4 maçta da galibiyet yüzü göremedi.

Ligin 2. haftasında dış sahada Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor, 4. haftada Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu. Ligin 6. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda golsüz berabere kalan Güney Doğu Anadolu temsilcisi, dün Sivas'ta yapılan maçta rakibi Sivasspor'a 2-0'lık skorla yenildi.

Şanlıurfaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Büyükfırat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda Sivasspor karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Sarı-yeşilli ekibin kısa sürede toparlanmaya ihtiyacı olduğunu belirten Büyükfırat, "Deplasmanda bu sezon bir türlü istediğimizi alamadık. Futbolcularımızın bir an önce gerçek performanslarını sahaya yansıtmasını bekliyoruz. Bu maçlardan gereken dersi çıkararak önümüzdeki maçlara odaklanmak istiyoruz." diye konuştu.

Öte yandan Sivas'taki maçın ardından İstanbul'a geçen Şanlıurfaspor takımının, 26 Ekim Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Spor Toto 2. Lig takımlarından Büyükçekmece Tepecikspor ile yapacakları maçın hazırlıklarına konaklayacağı otelin tesislerinde başlayacağı öğrenildi.

Kaynak: AA / Spor

Batuhan Karadeniz Eskişehirspor Şanlıurfaspor Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title