Haberler

Şanlıurfaspor'da Cezalılar Can Sıkıyor

Şanlıurfaspor'da cezalılar can sıkıyor- Teknik direktör Arslan: "5 cezalı futbolcumuz var, 16 kişi ile sahaya çıkma durumumuz var, kadromuzun son hali maç saatinde netleşir" PTT 1. Lig'de hafta sonu Boluspor'u konuk edecek Şanlıurfaspor'da, cezalı futbolcuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor.

Şanlıurfaspor'da cezalılar can sıkıyor- Teknik direktör Arslan: "5 cezalı futbolcumuz var, 16 kişi ile sahaya çıkma durumumuz var, kadromuzun son hali maç saatinde netleşir" PTT 1. Lig'de hafta sonu Boluspor'u konuk edecek Şanlıurfaspor'da, cezalı futbolcuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor.İlk yarının son maçına çıkacak olan sarı-yeşilli ekip, yarın oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Bolu temsilcisi karşısında Şanlıurfaspor, kart cezası bulunan 5 futbolcusundan yoksun mücadele edecek.Güneydoğu temsilcisinde genelde ilk 11'de forma şansı bulan futbolculardan Youssef Yeşilmen ve Onur Akbay kırmızı kart cezası, kaptan Rodrigo Tello, Göksu Alhas ve Veli Kızılkaya ise sarı kart cezası olması nedeniyle Bolu maçında forma giyemeyecek."Ceylanlar", cezalı oyuncuların fazla olmasına rağmen Bolu maçından 3 puanla ayrılıp, devre arasına galibiyetle girebilmenin hesapları yapılıyor.Teknik Direktör Cihat Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cezalı oyuncularının çokluğu nedeniyle normal kadrodan çok daha farklı bir kadroyu sahaya çıkartacağını söyledi.Rakiplerinin özellikle deplasman maçlarında iyi mücadele ettiğini bildiklerini ifade eden Arslan, sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirtti.Arslan, kritik bir maça çıkacaklarını ifade ederek şunları kaydetti: "Çok önemli bir maç. Şuana kadar hedeflediğimiz puana yaklaştık aslında, Bolu maçını da kazanırsak ilk yarıyı hedeflediğimiz yerde bitirebiliriz. 5 cezalı futbolcumuz var, 16 kişi ile sahaya çıkma durumumuz var, kadromuzun son hali maç saatinde netleşir. Böylesi kritik bir haftada mevcut kadromuzda çok şükür sakat oyuncumuz yok." Şanlıurfaspor-Boluspor maçı yarın saat 14.00'de GAP Arena Stadı'nda başlayacak. -

Kaynak: AA / Spor

Youssef Yeşilmen Şanlıurfaspor Cihat Arslan Boluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title