Haberler

Şanlıurfaspor Bahri Kaya ile Anlaştı

PTT 1'nci Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, teknik direktör Kemal Kılıç'ın istifa etmesinin ardından Boluspor'un eski direktörü Bahri Kaya ile 1 yıllığına anlaştı.llığına anlaştıklarını belirterek, Bankasya ve süper lig deneyimine çok...

Ptt 1'nci Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, teknik direktör Kemal Kılıç'ın istifa etmesinin ardından Boluspor'un eski direktörü Bahri Kaya ile 1 yıllığına anlaştı.

Kulüp binasında açıklama yapan başkan Kemal Saraçoğlu, Kemal Kılıç'ın ayrılması ile boşalan teknik direktörlük görevi için Bahri Kaya ile 1 yı20092012, 192717

llığına anlaştıklarını belirterek, Bankasya ve süper lig deneyimine çok güvendiğimiz Bahri Kaya ile 1 yıllığına anlaşma sağladık. Bu anlaşma Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor'a hayırlı olsun dedi.

Kemal Saraçoğlu'nun ardından açıklama yapan Bahri Kaya, Şanlıurfaspor'un geçmişten belli adından çokca söz ettirdiğini belirterek Şanlıurfaspor'un başarısı için elimizden gelen tüm mesaiyi ve çabayı göstereceğiz. Şanlıurfaspor'u bulunduğu konumdan, bir üst konuma çıkartmak bizim en önemli hedefimizdir. İlk 3 hafta alınan 2 puan beklentilerin karşılığı değil. Çok yeni takım, Şanlıurfasopr çok yeni bir takım. Şu anda sıkıntılı görünen süreç çok kısa bir zamanda çözülecektir. Yıllardır üst lige çıkma beklentisi olan Şanlıurfaspor'un en büyük destekçisi taraftar olmalıdır dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfaspor Kemal Kılıç Boluspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title