Haberler

Şanlıurfaspor-Altınordu Maçının Ardından

Şanlıurfaspor-Altınordu maçının ardındanŞanlıurfaspor Teknik Direktörü Altın Ligin en zor maçlarından birini oynadıkAltınordu Teknik Direktörü Eroğlu Rakibimiz iyi savunma yaparak kazandıŞanlıurfaspor'da teknik direktör Erhan Altın, ligin en zorlu maçından galip gelmenin sevincini yaşadıklarını ifade ederken, Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ise ligin kalan son iki karşılaşmasından galip ayrılmayı amaçladıklarını söyledi.

Şanlıurfaspor- Altınordu maçının ardından

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Altın Ligin en zor maçlarından birini oynadık

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu Rakibimiz iyi savunma yaparak kazandı

Şanlıurfaspor'da teknik direktör Erhan Altın, ligin en zorlu maçından galip gelmenin sevincini yaşadıklarını ifade ederken, Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ise ligin kalan son iki karşılaşmasından galip ayrılmayı amaçladıklarını söyledi.

PTT 1'inci Lig'de sahasında Altırordu'yu 2-1 mağlup eden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Erhan Altın, karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtirken, şöyle konuştu

Hakikaten ligin en zor maçlarından birini oynadık. Uzun süredir hocalarıyla çalışan bir takımla oynadık. Teorik ve bilimsel olarak bu maça hazırlandık. Şükürler olsun futbolculardan ne istediysem bunu yerine getirdiler. Bir cevher var ve bu cevheri ortaya çıkardık. 3 puan almanın sevincini yaşıyoruz. Şanlıurfaspor layık olduğu yerde olacak ve başarımız devam edecektir.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise, rakibin iyi savunma yaparak kazandığını ifade ederek, İki haftadır kazanıyorduk ve bu maçta da kazanmak istiyorduk. Maça iyi başladık. Cengiz'in kaçırdığı gol kırılma anıydı. Bireysel hata nedeniyle gol yedik. İkinci yarıda gol bulduk. Çok iyi oynadık. B planı uygulayarak dönen topu almaya çalıştık. Rakip iyi savunma yaparak iyi direndi. Şanlıurfaspor'a bundan sonra başarılar diliyorum. Ligin son iki maçını kazanarak ligi bitirmek istiyoruz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Eroğlu Şanlıurfaspor Erhan Altın Altınordu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title