Haberler

    Şanlıurfaspor 9'da 9 Yapmak İstiyor

    Kırmızı, yaptığı açıklamada lige güçlü bir kadroyla başladıklarını ve ilk günden itibaren Süper Ligi amaçladıklarını belirtti.

    Son haftalarda çok iyi oynayarak güzel sonuçlar aldıklarını ve bu mücadeleyi son maça kadar sürdürmek istediklerini aktaran Kırmızı, Samsunspor maçında mutlak galibiyet hedefiyle çıkacaklarını ifade etti.

    Kentteki herkesin takıma destek vermesini isteyen Kırmızı, "Bundan sonraki maçların bayram havasında geçmesini istiyoruz, taraftarlarımız destek verdikleri taktirde, oyuncularımız çok daha özverili mücadele edecektir. Artık kenetlenmemiz gerekiyor, bu anlamda Samsunspor maçında en az 25 bin taraftarı stada beliyoruz" dedi.

    Şuanda lig ikincisi Adana Demirspor'la aralarında 6 puanlık bir fark olduğunu anımsatan Kırmızı, sözlerini şöyle tamamladı:

    "Ancak bizim Adana Demirspor'la maçımız var ve bunu kazanacağımıza inanıyorum, zaten amacımız kalan 9 maçta 27 puan toplamak. Son maçlarda takımın gösterdiği performansı taraflı, tarafsız herkes takdir ediyor umarım bundan sonra bu artarak devam edecektir. Hocamıza ve oyuncularımıza güvenimiz tam kalan tüm maçlarımızı kazanıp Süper Lig hedefini yakalamak istiyoruz. Herkes bunun bilincinde, inşallah sakatlık yaşamadan hedefimize ulaşırız."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Adana Demirspor Şanlıurfaspor Samsunspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title