Haberler

Şanlıurfa Yatırımcıları Çekmeye Devam Ediyor

Cazibe Merkezleri Programının açıklanmasıyla birlikte 6’ıncı bölgede yer alan Şanlıurfa’ya her gün yeni yatırımcılar gelmeye devam ediyor.

Cazibe Merkezleri Programının açıklanmasıyla birlikte 6'ıncı bölgede yer alan Şanlıurfa'ya her gün yeni yatırımcılar gelmeye devam ediyor.

Gaziantep'te Yapı Profilleri ve Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren bir fabrikanın sahibi Fahrettin Cankar, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Distribütörü Ahmet Çolak ile birlikte Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti. Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde 10 milyon TL'lik bir yatırım yapmayı hedeflediklerini belirten işadamı Çolak, en kısa sürede faaliyete başlamayı istediklerini söyledi. Vali Tuna, bu karardan memnuniyet duyduklarını belirterek, Şanlıurfa'ya yatırım yapmak isteyen tüm sanayicilere ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güngör Azim Tuna Ahmet Çolak Gaziantep Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title