Haberler

Şanlıurfa'ya Zırhlı Araç ve Polis Takviyesi

Şanlıurfa'ya zırhlı araç ve polis takviyesiŞanlıurfa Valiliği tarafından yasaklanmasına rağmen, taraftarlarınca 4 Nisan'da planlanan terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın 67'nci yaş günü kutlaması öncesi çevre şehirlerden kente zırhlı araç ve polis takviyesi yapıldı.

Şanlıurfa'ya zırhlı araç ve polis takviyesi

Şanlıurfa Valiliği tarafından yasaklanmasına rağmen, taraftarlarınca 4 Nisan'da planlanan terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın 67'nci yaş günü kutlaması öncesi çevre şehirlerden kente zırhlı araç ve polis takviyesi yapıldı.

Şanlıurfa Valiliği, PKK elebaşı Öcalan'ın doğum günü kutlamasının yapıldığı 4 Nisan öncesi aldığı kararla kent merkezi ile ilçelerde 1 ile 6 Nisan tarihleri arasında her türlü etkinliği yasakladı. Bu kararın ardından Öcalan taraftarlarının yasağa rağmen Halfeti'ye gidecekleri duyumları alındı. 4 Nisan öncesi güvenlik önlemlerinin artırıldığı Şanlıurfa'ya bugün çevre illerden zırhlı araçlarla 2 bin civarında polis takviye olarak görevlendirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Öcalan Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title