Haberler

Aysel Tuğluk: Kendimi Savundum

Güncelleme:

HDP Van Milletvekili Aysel Tuğluk, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çıkan olaylarda polise taş atarken çekilen fotoğrafı için "Kendimi savundum." dedi.

HDP Van Milletvekili Aysel Tuğluk, Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinden Kobani'ye geçmek isteyenlere öğle saatlerinde güvenlik güçlerinin biber gazlı ve basınçlı sulu müdahalesi sırasında taş atarken çekilen ve sosyal medyada geniş yankı uyandıran fotoğrafıyla ilgili gazetecilere açıklama yaptı. Tuğluk tartışılan fotoğrafla ilgili "Kendimi savundum." dedi.

"AYAKLARIMIN DİBİNE BİBER GAZI KAPSÜLÜ DÜŞTÜ"

Taş attığını doğrulayan HDP'li Tuğluk, kendisini savunduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Sınır hattında 3 gündür taleplerimizle ilgili bir muhatap bulamadık. Buna karşılık 3 gündür polis ve askerin müdahalesiyle karşı karşıya kaldık. Polis toplanan gruba biber gazı, tazyikli su, hatta gerçek mermiler kullanarak müdahalede bulundu. Bu sırada benim ayaklarımın yakınından biber gazı kapsülü düştü. Ben de kendimi savunmak için o esnada yerde bulduğum taşla karşılık verdim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Kobani Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (533)

welat:

helal olsun, işte milletvekili dediğin böyle halkıyla birlikte sokaklarda, meydanlarda gerekirse taş atar, gerekirsede tokad atar. bu barbar türkler aysel hanımın tokadına laiktır.

770
19
yanıtYanıtla
Bölücüleri kahr eyle yüce Allah''ım:

barbarmış. adi şerefsizler. saklan saklan arkamızan vur. Lanet olası defolun gidin bu topraklardan. aranızdaki masumları bi çeksek alayınızı topa tutarız, çünkü siz laftan anlamıyorsunuz. Zerre kadar faydanız yok. . .

yanıt0
yanıt0
fuzuli:

ya bi türlü anlıyamıyorum bu barbar türkler dediyiniz sizi bu topraklarda düdüdklüyormu napıyor hıpnelere bak ya bu vatanda türkler nasıl yaşıyorsa sizlerde aynı yaşıyorsunuz ama siz alışık deyılseniz böyle yaşamaya o zaman gidinde işit sizi düdüklesin . . ıktırın cıkın bu topraklardan zorla tutan yok alın mıllet vekilinizide bı yerlerinize dürtün ne utanmaz bır toplumsunuz bir veriliyor bin istiyorsunuz

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

diyecek laf ın her türlüsü buna yazık kimin kuklasbu

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

benbir kürdüm sizden utanıyorum

yanıt0
yanıt0
bager:

milletvekili dediğin her koşulda halkının yanında olanıdır. . . hukuk devletinde böyle bir davranış abes olabilirdi ama hukuk devleti değiliz. . . keyfi normlar hukuk diye yutturulamaz bize. . . BİJİ KOBAN''é. . .

323
9
yanıtYanıtla
kayserim:

bunlara. ne. desen. de. kark. kurk. medeniyet. tarlasında. yayılmamışlar

63
225
yanıtYanıtla
Sivas yigido:

haklisinda kayserilim , baksana yorumunu PKK bozuntulari begenmemisler

yanıt0
yanıt0
bagdas:

ulan kadinsin herseyden once birakin polis taslamayi iftira atmayi ama suc sizde deyil sizi o makamlara getirenlerde hepinizin allah belasini versin

84
163
yanıtYanıtla
buralı:

işidin bize ne zararı var adamlar yıllardır yapamadığımızı bir kac günde yapıp pkk yı bitiriyor delikanlıysanız kacmayın islam devletinden sayamıyoruz artık 60binmi 100binmi bu ülkeye sığınmayın artık

94
133
yanıtYanıtla
Tüm 533 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title