Haberler

Şanlıurfa Turizmi İçin Toplandılar

Şanlıurfa’nın tanıtımına yönelik turizm fuarlarına katılımı öngören turizm toplantısı Şanlıurfa Valiliğinde gerçekleştirildi.

Şanlıurfa'nın tanıtımına yönelik turizm fuarlarına katılımı öngören turizm toplantısı Şanlıurfa Valiliğinde gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Valiliği Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 2017 yılında düzenlenecek olan ulusal ve uluslar arası turizm fuarlarına Şanlıurfa olarak katılım konuları görüşüldü.

Alternatif fuarların masaya yatırıldığı toplantıda ayrıca katılımın muhtemel olduğu fuarlarda Şanlıurfa'nın öne çıkarılması gereken yönleri de ele alındı. Özellikle Halfeti'de dalış turizminin büyük bir potansiyel olarak beklediğini belirten Vali Yardımcısı Yılmaz, bu konunun mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Vali Yardımcısı Cengizhan Yılmaz'ın başkanlık ettiği toplantıya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz, Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü Belediyesi yetkilileri ve sektör temsilcileri katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title