Haberler

Şanlıurfa Siverek'te Bozuk Etler Imha Edildi

Siverek'te, bozuk etler imha edildiŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ele geçirilen bozuk ve kokmuş etler imha edildi.

Siverek'te, bozuk etler imha edildi

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ele geçirilen bozuk ve kokmuş etler imha edildi.

Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçenin değişik mahallelerinde bulunan 20 işyerinde denetil yapıtı. Denetlenen 2 ayrı kasap dükkanında 30 kilo kaçak kesilmiş bozuk ve kokuşmuş et tespit edildi ve el konuldu.

Kasaplar hakkında yasal işlem başlatan zabıta ekipleri, el koydukları etleri ise ilçe dışındaki çöplükte imha etti.

Denetimler ile halk sağlığını korumayı amaçladıklarını dile getiren Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, "İlçemizde faaliyette bulunan kasap ve et satışı yapan iş yerlerine zabıta ekiplerimiz denetimlerde bulundu. Bu denetlemeler sonucunda maalesef, bazı kasaplarda kaçak kesilmiş ve kokuşmuş etlere rastlanmış. El konulan bu etler imha edilirken, işyerleri hakkında yasal işlem başlatılmıştır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Siverek Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title