Haberler

Şanlıurfa Sgk Minik Elçilerini Seçti

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü “Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki 2” (KİTUP 2) projesi kapsamında ilkokullarda çizgi film gösterileri ile bilgilendirme çalışmaları yaptı.

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü "Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki 2" (KİTUP 2) projesi kapsamında ilkokullarda çizgi film gösterileri ile bilgilendirme çalışmaları yaptı.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şanlıurfa Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü, Akçakale, Harran ve Suruç ilçeleri ile yapılan işbiliği çerçevesinde yaklaşık 25 ilk öğretim okulunda üçüncü sınıf öğrencilerine yönelik proje kapsamında hazırlanan çizgi filmler izletildi. İzletilen çizgi filmlerinde sosyal güvenlik ile ilgili sorulan sorulara doğru cevap vererek başarılı olan 210 öğrenciye Kurum Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı'nın imzaladığı "Sosyal Güvenlik Elçisi Belgesi" verildi. Sosyal güvenliğin öneminin anlatıldığı çalışmalarda SGK İl Müdürü İsmail Ünlü öğrencilere, "Sizler artık birer Sosyal Güvenlik Elçisi olarak sosyal güvenliğin ve sigortalı çalışmanın önemini büyüklerinize ve çevrenizdekilere anlatacaksınız, bu konuda bize büyük desteğinizin olacağınıza canı gönülden inanıyorum" dedi.

Okul yönetimi yapılan bilinçlendirme çalışmaları için SGK İl Müdürü İsmail Ünlü'ye teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Şanlıurfa Karaköprü Akçakale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title