Haberler

Şanlıurfa Şehit Evinde Konaklayan Sahte Komutan, Taziyede Gerçek Komutanlarla Oturmuş

Şehit evinde konaklayan sahte komutan, taziyede gerçek komutanlarla oturmuş Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde, bir grup PKK'lının roketatar ve otomatik silahlı saldırısında şehit düşen 27 yaşındaki jandarma uzman çavuş İbrahim Taş'ın Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'ndeki taziyesine katılarak kendisini bölük komutanı ve yüzbaşı olarak tanıtan Yılmaz Fırtına'nın taziyede protokol üyeleri ile birlikte kıl çadırda otururken görüntüleri ortaya çıktı.

Şehit evinde konaklayan sahte komutan, taziyede gerçek komutanlarla oturmuş

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde, bir grup PKK'lının roketatar ve otomatik silahlı saldırısında şehit düşen 27 yaşındaki jandarma uzman çavuş İbrahim Taş'ın Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'ndeki taziyesine katılarak kendisini bölük komutanı ve yüzbaşı olarak tanıtan Yılmaz Fırtına'nın taziyede protokol üyeleri ile birlikte kıl çadırda otururken görüntüleri ortaya çıktı.

Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dağlıca bölgesinde, 15 Ağustos'ta PKK'lıların saldırısı sonucu 2 silah arkadaşıyla birlikte 2 çocuk babası jandarma uzman çavuş İbrahim Taş şehit düştü. Taş'ın Harran İlçesi'ne bağlı İmambakır Mahallesi'ndeki taziye evine katılarak kendisini Dağlıca'da görevli bölük komutanı olarak tanıtarak şehit ailesinin evinde 4 konaklayan ve dolandırıcı olduğu Hakkari'den şehidin silah arkadaşlarının taziyeye gelmesiyle ortaya çıkan Yılmaz Fırtına'nın şehit taziyesinin yapıldığı kıl çadırda protokol üyelerinin yanında oturduğu görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Yılmaz Fırtına'nın, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ün taziye ziyareti sırasında çadırda iki rütbeli komutanın arasında oturduğu görülüyor.

ŞEHİT AMCASI: BAŞ TACI YAPTIK

Şehit amcası Halil Taş, Yılmaz Fırtına'yı 'baş tacı' yaptıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Bu adam kendini şehidimizin bölük komutanı olarak tanıttı. 4 gün boyunca onu baş üstünde tutup evimizde misafir ettik. Tesadüfen şehidimizin Dağlıca'daki çatışmadaki silah arkadaşları taziyemize geldi. Bu sırada bizler onlara 'Bölük komutanı yüzbaşınız da taziyemizde' dedik. Bunun üzerine askerler bir astsubayları olduğunu ve onun da çatışmada şehit olduğunu, yüzbaşı rütbeli komutanlarının olmadığını söyledi. Bunun üzerine kendini bölük komutanı olarak tanıtan Yusuf Fırtına'yı askerlerin yanına çağırdık. Askerler birkaç soru Fırtına'ya sordu cevap alamayınca bunun bir dolandırıcı olduğunu ifade ederek, taziyeye jandarma ekiplerini çağırdık. Aksi takdirde böyle bir olay karşısında çok büyük linç girişimi doğabilirdi. Taziyede teslim ettiğimiz sahte bölük komutanı daha sonra çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı."

TERÖRİSTİN AĞZINA SİLAH DAYADIĞI İÇİN HERKES ANLINDAN ÖPTÜ

Hüseyin Taş, Yılmaz Fırtına'nın teröristin ağzına silah dayadığını söylediğinde herkesin alnından öptüğünü ifade ederek, şunları söyledi:

"Dolandırıcı olduğunu öğrendiğimiz bu şahsı 4 gün boyunca onu burada baş taç ettik. Evimizi yüreğimizi soframızı açtık. Bize çatışmada yaralandığını söylemişti. Hatta çatışma esnasında yaralı bir teröristin ağzına silah dayadığını söyledi. Bu sözler üzerinde taziyede bulunan herkes ayağıyla kalkarak, onu anlından öptü. Hatta burada kentin ileri gelenleri ile komutanlar ve protokollerle bile tanıştırdık. Burada şehit ailelerine çağrıda bulunuyorum. Bu tür insanlara karşı dikkatli olmalarını istiyoruz. Zaten bu insanların yüreği ve acısı vardır. Bu tür kişiler acımızı ikiye katlıyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Taş Şanlıurfa Yüksekova Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
title