Haberler

Şanlıurfa Piazza'nın Talihlisi Belli Oldu!

Güncelleme:

Piazza Kampanyasında Son Model BMW Bir Öğrencinin Oldu!

Piazza'nın Yeni Yıl Kampanyası 1 kişiyi son model BMW 318i sahibi yaptı.

Ziyaretçilerine yılın 365 günü farklı kampanyalarla yepyeni fırsatlar sunan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yeni yıl çekilişinde 1 kişiyi son model BMW 318i sahibi yaptı.

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin büyük kampanyasında son model BMW 318i'nin talihlisi Noter ve Milli Piyango İdaresi'nin huzurunda yapılan çekilişle belli oldu.

Hayalleri süsleyen otomobilin yanı sıra en yeni teknoloji ürünlerinin şanslı sahipleri de açıklandı.

BÜYÜK ÖDÜL

161 bin 503 çekiliş kuponunun dağıtıldığı büyük kampanyada herkesin hayalini süsleyen büyük ödül son model BMW'nin sahibi 24 yaşındaki Açık Öğretim Öğrencisi Betül Karakeçili oldu. Kampanya kapsamında hediye edilecek teknolojik ürünlerin çekilişinde Apple MacBook Air 13.3'ün talihlisi İlker Sarıtaş olurken Apple Ipad Air2 çekilişinde şanslı isimler ise Oğuzhan Gözene, Bişar Atmaca ve Mehmet Seçkinoğlu oldu. Samsung marka Curved TV'nin talihlisi Ömer Faruk Bereket, Apple Iphone 6 16 GB talihlileri de Hasan Aslan, Behiye Çelik, Abdülkerim Aktaş ve Neşat Genç olarak belirlendi.

1 kişiye BMW 318i, 1 kişiye Apple MacBook Air 13.3, 3 kişiye Apple Ipad Air2, 1 kişiye Samsung Curved TV ve 4 kişiye de Apple Iphone 6 16 GB hediyesi olan kampanyasının çekilişine Piazza'daki herhangi bir mağazadan, aynı gün içinde 125 TL ve üzeri alışveriş yaparak, bu alışverişlerini belgeleyen fatura ve fişleriyle kayıt yaptıran Piazza Club kart üyeleri katıldı. 161 bin 503 çekiliş kuponunun dağıtıldığı büyük kampanyanın çekilişi halkın gözleri önünde nefesler tutularak izlendi.

OTOMOBİL İLE İLK SELFİE

Kazandığı otomobilin etrafında önce tur atıp izleyen, daha sonra ilk selfie çekimini yaparak sosyal medya hesabında paylaşan Betül Karakeçili, direksiyona geçerek gazetecilere poz verdi. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Betül Karakeçili, "AVM'ye her gelişimde bu arabanın önünden geçerken 'benim olacak' diyordum ama bana gülüyorlardı. Özellikle kardeşim benimle dalga geçiyordu. Onu bu arabaya bindirmeyeceğim" diyerek espri yaptı.

OTOMOBİLİM YOKTU

Betül Karakeçili, babasının otomobilinin olduğunu ancak, kendisinin olmadığını belirterek, "Bu otomobilin çekilişinin kuponlarına kendi paramla aldığım ayakkabı ve tekstil ürünlerinin karşılığında sahip oldum. Çok mutluyum, rüyada gibiyim" dedi. Talihli genç kız, arabası ile ilgili ne gibi tasarrufta bulunacağı konusuna ise babasının karar vereceğini belirterek, "Belki kullanırız, belki de paraya çeviririz, henüz karar vermedik" diye konuştu.

Betül Karakeçili ve kampanyanın diğer teknoloji ürünlerinin talihlilerine hediyelerinin önümüzdeki günlerde duyurulacak bir tarihte törenle verileceği bildirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Piyango İdaresi Karakeçili Şanlıurfa Apple Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title