Haberler

Şanlıurfa'nın Kurtuluşu, İstanbul'da da Kutlandı

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü nedeniyle İstanbul’da da coşkuyla kutlandı.

Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü nedeniyle İstanbul'da da coşkuyla kutlandı.

Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü nedeniyle Şanlıurfa İstanbul Dayanışma Derneği tarafından İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpasa Kampüsü konferans salonunda Urfalılar gecesi düzenlendi.

İstanbul'da düzenlenen geceye Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile bazı ilçe belediye başkanları, siyasetçi, bürokrat ve İstanbul'da yaşayan Şanlıurfalılar katıldı. Gecede konuşan Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkanı Celalettin Güvenç, geceyi düzenleyenlere teşekkür ederken Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise Şanlıurfa'nın Kurtuluş Savaşında Arap, Kürt ve Türk bir olup düşmana karşı omuz omuza mücadele ettiğini hatırlatarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Gecede başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç olmak üzere, Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'e destekleri nedeniyle teşekkür plaketi verildi. Etkinlik ünlü Şanlıurfalı türkücü Zekeriya Ünlü ve ekibi tarafından Urfa türküleri ve şarkıları söylendi.

Gece çiğ köfte ikramının ardından sone erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Celalettin Güvenç Karaköprü İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title