Haberler

Şanlıurfa'nın Eski Valilerinden İzzettin Küçük'e Ziyaret

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, daha önce Şanlıurfa’da görev yapmış olan Alpaslan Karacan ve Şahabettin Harput’u makamında kabul etti.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, daha önce Şanlıurfa'da görev yapmış olan Alpaslan Karacan ve Şahabettin Harput'u makamında kabul etti.

Özel bir davetle Şanlıurfa'ya gelen Alpaslan Karacan ve Şahabettin Harput'uyu valiliğe gelişlerinde karşılayan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, daha sonra misafirleriyle makamında bir süre görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İzzettin Küçük, "Geçmiş yıllarda Şanlıurfa'ya hizmet etmiş değerli valilerimizi ağırlamaktan dolayı mutluyum. Şanlıurfa'yı unutmadıkları gibi bizleri de ziyaret ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu. Bir süre daha Vali Küçük'ün makamında Şanlıurfa ile ilgili devam eden görüşmenin ardından misafir valileri yine Vali İzzettin Küçük uğurladı.

Alpaslan Karacan, Şanlıurfa'da 1985 - 1990 yılları arasında görev yapmış, ardından Denizli Valiliğine atanmıştı. Şahabettin Harput ise 1996 -2000 yılları arasında Şanlıurfa Valiliği görevini yürütmüştü. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahabettin Harput Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title