Haberler

Şanlıurfa Müftülüğü'nden Din Görevlilerine Seminer

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "Din hizmetinde moral ve motivasyon" adlı seminer düzenlendi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "Din hizmetinde moral ve motivasyon" adlı seminer düzenlendi.Müftülükten yapılan yazılı açıklamaya göre, SGK İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen seminer, Kur'an tilaveti ile başladı.Seminerde konuşan Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, din görevlilerinin çözüm üreten fedakar kişiler olduğunu belirtti.Kendisinin de bir süre din görevlisi olarak çalıştığını ifade eden Yıldırım, "Hoca girdiği mecliste saygı gören olmalıdır. Bir iş yerine yapacağı ziyarette tüm randevular iptal olmalıdır. Böyle hoca da fedakarlıklarla olunur. Samimiyetiniz mutlaka karşılık görür. Din görevlisi mesleği seçilmiş bir meslektir. Size bu mesleği seçtiren anne ve babanıza da dua edin" şeklinde konuştu.Seminere, İl Müftüsü İhsan Açık ile yardımcıları, Kur'an Kursu öğreticileri, ilçe müftüleri ve din görevlileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Dokuz Eylül Üniversitesi Mustafa Yıldırım Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title