Haberler

Şanlıurfa Maranki: Bilim Adamları Bilimle Değil Filimle Uğraşıyorlar

Maranki: Bilim adamları bilimle değil filimle uğraşıyorlarStratejik Araştırmalar Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki, bilim adamlarının günümüzde başka işlere yöneldiğini belirterek, "Bilimle değil, filimle uğraşanlar var, onlar nenelerimizin teknolojilerini araştırsaydı, bu gün bu hastalıklar olmazdıö dedi.

Maranki: Bilim adamları bilimle değil filimle uğraşıyorlar

Stratejik Araştırmalar Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki, bilim adamlarının günümüzde başka işlere yöneldiğini belirterek, "Bilimle değil, filimle uğraşanlar var, onlar nenelerimizin teknolojilerini araştırsaydı, bu gün bu hastalıklar olmazdıö dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Çölyak Derneği tarafından Mehmet Akif İnan Konferans salonunda düzenlenen 'Çölyak ile Yaşam' konulu konferansa katılan Stratejik Araştırmalar Uzmanı Ahmet Maranki, sağlıklı yaşamanın sırlarını anlattı. Şanlıurfa'da 618 Çölyak hastasının bulunmasının çok büyük bir rakam olduğunu dile getiren Maranki, birçok hastalığa şifa bulamayan bilim adamlarını eleştirdi. Bilim adamlarının bilimle değil, filimle uğraştığını ifade eden Maranki, şöyle dedi:

"Böyle mübarek bir diyarda aslımıza dönmemiz lazım ve kainat şifahanesine dönerseniz burada bekleyen hastalara mutlaka şifa olacaktır. Önce neden hastalanıyoruz bunu öğrenmemiz lazım ve bu hastalığa karşı korunmamız gerekiyor. Teknoloji sürekli gelişiyor. Nano teknoloji diyorlar, ben ona karşı değilim ama şu anki kitabımda da bunu anlattım nene teknoloji, nenelerimizin biz dediklerini alıp o bilim adamı dediğimiz hani bazı karanlık aydınlar var, başka işlerle uğraşıyor bilimle uğraşmıyor. Bilimle değil, filmle uğraşanlar var, onlar nenelerimizin teknolojilerini araştırsaydı bu gün bu hastalıklar olmazdı diye düşünüyorum."

Şanlıurfa Çölyak Derneği Başkanı Hasan Doğan ise çölyak hastalarının yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla ailelere yönelik konferans düzenlediklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif İnan Ahmet Maranki Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title