Haberler

Şanlıurfa İçin Gönül Köprüsü Kurulacak

Güncelleme:

Gaziantep'te Urfa dernekleri temsilcileriyle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa için gönül köprüsü kuracağız" dedi.

Gaziantep'te faaliyet gösteren Şanlıurfalı dernek temsilcileriyle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa için gönül köprüsü kuracağız" dedi

Gaziantep ziyaretleri kapsamında Gaziantep'te faaliyet gösteren Şanlıurfalı STK Temsilcileriyle Gaziantep'te yaşayan Şanlıurfalı Kültür ve Dayanışma Derneğinde; Suruç Derneği, Halfeti Derneği, Birecikliler Derneği bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın kültür turizm ve tanıtım çalışmalarıyla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Burada Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaları anlatan Başkan Nihat Çiftçi, bütün dünyada yaşayan Şanlıurfalılar için gönül köprüsü kurmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Nihat Çiftçi, "Geçtiğimiz günlerde bir araya gelmiştik. Şuanda da ziyaretlerimizi tekrar sürdürerek birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Belediyeler olarak bölgede yapılacak ortak çalışmalar hakkında geçtiğimiz günlerde Ankara'da yapılan toplantılarda bir araya geldik. Bölgemizin turizmi, kültürel değerlerini tüm dünyaya duyurmak için Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeleri ile istişare toplantısında bulunduk, bu toplantıların bölgemize çok yarar sağlayacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

BAŞKANLAR BÖLGE BELEDİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Ziyaretlerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Gaziantep'te yaşayan Şanlıurfalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan, "Biz Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çifyçi'yi hiç bir zaman coğrafi olarak bir belediye başkanı olarak görmedik. Urfa dışında yaşayan Urfalıların da gönüllerinin başkanıdır. Bu gün kendilerini tekrar burada görmekten onur duyduk" şeklinde konuştu.

Ziyaretleri kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'inin ev sahipliğinde gerçekleştirilen bölge belediyeler toplantısına, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda bölgede yürütülecek ortak çalışmalar hakkında istişarede bulunan başkanlar, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür ve turizm alanında yürütülen çalışmaları inceledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Halfeti Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title