Haberler

Şanlıurfa'da Silahlı Kavga : 1 Ölü, 4 Yaralı

Güncelleme:

Olay, bugün öğleden sonra Balıklıgöl Devlet Hastanesi acil servisi önünde meydana geldi.

Olay, bugün öğleden sonra Balıklıgöl Devlet Hastanesi acil servisi önünde meydana geldi. Suruç ilçesinde oturan ve aralarında geçmişe dayalı husumet bulunduğu ileri sürülen Dirik ve Atmaca ailelerinin fertleri hastanede karşılaştı. İddiaya göre, 2 aile fertleri arasında acil servis önünde tartışma çıktı. Tartışma sırasında 2 aile üyeleri yanlarındaki tabancaları çıkararak birbirlerine ateş etmeye başladı. Silah sesleri hastanede paniğe yol açarken, kurşunlar Şehis Kemal Atmaca, Meral Atmaca ile hastanede tedavi gören yakınını ziyarete gelen ve olayla ilgisi bulunmayan Mehmet Çiçek ile Ayşe Özdağ'a isabet etti. Hastane polisinin telsiz anonsuyla destek istemesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Polislerin gelmesinin ardından kavga sona ererken, yaralanan 5 kişi sedyelerle acil servise alındı. Yoğun önlem alınan acil serviste doktorların müdahale ettiği yaralılardan 55 yaşındaki Şehis Direk kurtarılamayarak öldü. Tedavisi süren diğer 4 yaralıların sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi. Kavga sonrası yaşanan yoğunluk sırasında acil servise gelen hastalar ise farklı hastanelere yönlendirildi.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerinde inceleme yapan polis, kavgaya karışan ve kaçmaya çalışanları ise kovalamaca sonucu hastane yakınındaki sokaklarda gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerden 2'sinin üzerinde ise olay sırasında kullanıldığı tahmin edilen tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Soruşturmasını sürdüren polis; olayın meydana geldiği ve yaralıların tedavi gördüğü hastane ile husumetli ailelerin yaşadığı Suruç ilçesinde önlemlerini artırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Çiçek Balıklıgöl Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (1)

e:

olayın çatışma görüntüleri bende var uzaktan çekimle

6
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title