Haberler

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi'nde Tatbikat

Harran Üniversitesi Hastanesi'nde tatbikatŞanlıurfa'da, Harran Üniversitesi Hastanesi'nde görevli personele yönelik doğal afet ve yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi.

Harran Üniversitesi Hastanesi'nde tatbikat

Şanlıurfa'da, Harran Üniversitesi Hastanesi'nde görevli personele yönelik doğal afet ve yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi.

Osmanbey Yerleşkesi'nde bulunan Harran Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi'nde düzenlenen tatbikat, teorik ve pratik olmak üzere iki bölüm halinde gerçekleştirildi. Teorik eğitimin ardından gerçekleştirilen pratik eğitimde acil durum tahliyesinde senaryo gereği, sirenlerin çalması ile hastane boşaltılması istenerek tatbikat başladı. Ellerinde yangın tüpleriyle hastane koridorunda bekleyen sağlık çalışanları, sirenlerin çalmasıyla birlikte 'Yangın var' diyerek binayı terk etti. Personel, daha sonra hastane bahçesinde ateşe verilen bir kovayı söndürme tüpleriyle söndürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Harran Üniversitesi Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title