Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Göbeklitepe Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Göbeklitepe Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Demirkol, beraberinde Belediye Meclisi Eğitim Komisyonu üyeleri Abdurrahman Beyaz ve Emin Coşkun ile birlikte geldiği okulda ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye malzemesi dağıttı.

Demirkol, belediye sınırları içindeki okullarda 108 bin öğrencinin eğitim gördüğünü ve bu öğrencilerin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

İlçedeki öğrenci sayısının Anadolu'daki birçok ilçenin nüfusundan fazla olduğunu vurgulayan Demirkol, şunları kaydetti:

"Öğrenci sayımız, genç nüfus sayımız gayet fazla. Gençlerimizi istikbalimiz, geleceğimiz, devletimizin istikbalinin teminatı, milletimizin istikbalinin teminatı olarak gördüğümüz için bu eğitim öğretim yılında okullarımızı zaman zaman ziyaret ediyoruz. Biz eğitime gönül vermiş bir belediye olarak, bunun bir nişanesi olarak eğitim komisyonu üyelerimizle ile birlikte geldik. Burada her bakımdan gençlerimizin geleceği için iş birliği içinde çalışmamız gerektiğini ifade ettik. Gelirken ihtiyaç sahibi üyelerimize kırtasiye seti takdim ettik."

Baydilli'den ŞESOB'a ziyaret

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ŞESOB) Başkanı Şefik Bakay'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkan Yardımcıları Vildan Gönüllü Çelik ve Müslüm Topal'ın da eşlik ettiği ziyarette Baydilli, esnafın talep ve sorunları ile ilgili Bakay'dan bilgi aldı.

Baydilli, ziyarette daha iyi bir yaşam ve esnafın sorunlarının çözümü adına bilgi alış verişinde bulunduklarını ifade etti.

ŞESOB'un kent için düşüncelerini ve çalışmalarını önemsediklerini belirten Baydilli, "Karaköprü Belediyesi olarak her zaman esnafımızın ve doğrunun yanındayız, yanlışın karşısındayız." ifadesinde bulundu.

Okul kantinlerinde denetim

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, okul kantinlerini denetledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla merkez Haliliye ve Eyyübiye ilçelerindeki okulların kantinlerinde denetimde bulundu.

Denetimlerde ekipler, kantinleri hijyenik ve sağlık koşulları yönünden incelerken, olumsuzluk oluşturabilecek bazı gıda ürünlerini topladı.

Ekipler, kantin işletmecilerine de uyarılarda bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Fevzi Demirkol Karaköprü Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title