Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Gaziantep'te düzenlenen "10. Uluslararası Robot Yarışması"nda dereceye giren öğrenciler, Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'yi ziyaret etti.

Gaziantep'te düzenlenen "10. Uluslararası Robot Yarışması"nda dereceye giren öğrenciler, Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'yi ziyaret etti.

Geçen hafta 19 ülkeden 7 farklı kategoride bin 609 robotun yarıştığı organizasyonda Urfa Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri, "Robotino" dalında Türkiye birinciliği, ikinciliği, üçüncülüğü ve dördüncülüğü elde etti.

Yarışmada önemli bir başarı gösteren okulun öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyeti, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İlci, "Öncelikle bu başarıyı ilimize kazandırdığınız için İl Milli Eğitim Müdürü olarak sizlerle gurur duyuyorum. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Geleceğin bilim adamlarını ve mühendislerini yetiştiren ve her zaman bilim ve teknolojide her geçen gün başarılarına başarı katan Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu gayretli başarılarıyla bizleri gelecek adına umutlandırıyor. Bu başarının diğer okullarımıza ve öğrencilerimize örnek olmasını ve tüm okullarımızın benzer başarıları göstermesine vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Siverek'te sergi açıldı

Siverek Halk Eğitim Merkezi (HEM) kursiyerleri tarafından yıl sonu sergisi açıldı.

HEM Müdürü Murat Tüysüz, Güney mahallesindeki müdürlük binasında açılan sergide yer alan yaklaşık 2 bin eserin 5 gün boyunca ziyaret edilebileceğini söyledi.

Eserlerin 500 civarındaki kursiyerin desteğiyle sergilendiğini belirten Tüysüz, "Telkariden işlemelere, el işi, dikiş-nakıştan fotoğraf çerçevelerine kadar birçok el işi ürün sergileniyor. Merkez bünyesinde açılan kurslar sayesinde ne kadar verimli bilgiler elde edildiği sergiye yansıyor. Emeği geçen kursiyerlere teşekkür ediyorum." dedi.

Serginin açılışına Siverek Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, 107. Topçu Alayı Komutanı Albay Abdullah Uşan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik ile kursiyerler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Metin İlci Gaziantep Türkiye Siverek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title