Haberler

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Kutlu Doğum etkinliği düzenledi.

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Kutlu Doğum etkinliği düzenledi.Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Karaköprü Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen program, Kuranı Kerim okunmasıyla başladı.Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, tüm insanların yerküre üzerinde kocaman bir aile olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Her insan düşünceleri, duyguları, yetenekleriyle birbirinden farklıdır. Dili, ırkı, rengi, cinsiyeti ve milliyeti ne olursa olsun her insanın değeri kıymeti insanlık özü aynıdır. Onurludur, saygındır, canı, haysiyeti, malı, dokunulmazdır. Her insan şerefli bir varlıktır. Hazreti Peygamber insan haklarına saygı, insan onuruna hürmet ve insana hizmet adına gülümsemeye de eziyet veren bir maddeyi yoldan kaldırmaya da sadaka ölçüsünde değer atfetmiştir. En temel insan haklarının ayaklar altına alındığı günümüzde bu ifadelerin ve davranış modelinin taşıdığı anlamı yeniden keşfetmeye hem Müslümanlar olarak hem insanlık olarak muhtacız."

Konuşmanın ardından etkinlik, Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğünde kalan çocukların ilahi söylemesi ve şiir okunmasıyla son buldu.Etkinliğe Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş ve İl Müftüsü İhsan Açık katıldı.

Karaköprü'de temizlik personelleri ödüllendirildi

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli 3 personel ödüllendirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Metin Baydilli, Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret etti.Baydilli, burada üstün performanslarından dolayı 3 personeli çeyrek altınla ödüllendirdi.

En güzel ve en temiz ilçe olma yolunda ilerlediklerini belirten Baydilli, şunları kaydetti:

"Yüksek performans gösteren personellere ödül vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hediyelerimiz bir nebzede olsa personelimizin gönlünü almak ve gösterdikleri emeğin karşılığını gösteren bir hediyedir. İnşallah kademe kademe arkadaşlarımızın tamamına bu hediyeleri takdim ederiz. Temizlik işlerinde çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Murat Demirkol Karaköprü Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title